ProResult lanserer integrasjon med Uni Economy

ProResult lanserer i disse dager integrasjon med Uni Economy. ProResult utvikler ledende løsninger til bygg- og anleggsbransjen, hvor kjernefunksjonen er timeregistrering. De har levert utallige løsninger til kunder i alle størrelser.

ProResult består av et ungt og kompetent miljø som er tett på kundene. Kunder som har deltatt i testfase frem mot lansering av integrasjonen med Uni Economy er godt i gang med daglig bruk. Tilbakemeldinger fra disse er at de er veldig fornøyde med å kunne bruke både ProResult og Uni Economy sammen automatisk. Kunder, prosjekter, ansatte, fakturagrunnlag og lønnseksport sendes løpende til Uni Economy. Uni Economy sender leverandørfaktura tilbake til Proresult. Brukerne sparer tid og slipper unødige manuelle dobbelt- og feilregistreringer.

Løsningen er brukervennlig og enkel å tilpasse kundens behov. ProResult har en visjon om å skape en enklere arbeidshverdag for kundene og gjøre det enkelt å komme i gang. ProResult er gasellebedrift for 3. året på rad og hele 96% av kundene svarer i årets kundeundersøkelse at de er generelt er veldig fornøyde. Gjennom samarbeid med ProResult er Uni Micro godt posisjonert for videre vekst innen bygg- og anleggsbransjen.  

"Uni Economy er det raskest voksende skybaserte økonomisystemet per idag, og vi ser frem til å kunne tilby våre kunder sømløs integrasjon. Vi ser frem til å forsterke et allerede godt samarbeid med Uni Micro", sier Bjørn Erik Kringstad, daglig leder i ProResult.

"Vi ser frem til et spennende samarbeid med ProResult. Dette bidrar til at vi kan levere gode totalløsninger til bygg- og anleggsbransjen. ProResult er videre veldig opptatt av å levere god kvalitet og service til våre felles kunder, og det er et viktig og godt fundament for et langsiktig samarbeid", sier Jannike Neset, daglig leder i Uni Micro AS. 

Mer informasjon på www.proresult.no og www.unimicro.no.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×