Påmeldingen er åpen

18.08.2021

Meld deg på byråkonferansen.

Konferansen er vår primære møtearena for våre viktigste samarbeidspartnere — regnskapsbyråene. Det blir et program med godt faglig innhold, nytenkning og interessante interne og eksterne gjester. 


Svein Tore Bergestuen er programleder og vil med stø hånd lose oss gjennom programmet som sendes fra vårt studio i Oslo. Innholdet er spilt inn noen dager i forkant, for å sikre at du som deltaker skal få en best mulig opplevelse, både med tanke på lyd, bilde og kronologi. Vi vil i tillegg være tilstede i sendingen og svare på spørsmål i chatten — der dette er naturlig. 


Innhold

I løpet av sendingen vil vi komme inn på hva vi gjør for at byråene skal oppleve en enklere hverdag. Hvordan kan vi oppnå enda tettere samarbeid med dere. Vi oppsummerer året som har gått, og ser på mulighetsbildet for veien videre. 


Vi er spente og har forventninger til paneldebatten. Vi skal snakke om mulighetene og utfordringene bransjen står overfor. Hvordan har vi blitt påvirket av Covid-19? Hvordan kan byrå og leverandør bli sterkere sammen? Vi vil ta opp tematikk som vi vet opptar og engasjerer regnskapsførerne. Bergestuen leder debatten, og har med gjester fra byråer og Uni Micro.  


Sertifiseringsløpet har fått et løft. Dere vil blant annet få en sniktitt på vår nye sertifiseringsportal. Konferansen er definitivt tiden for nyheter og vi har noen nylanseringer dere virkelig kan se frem til. Vi sier ikke mer, 22. september folks, stay tuned ;)


Hovedforedragsholder

Vi avslutter med hovedforedragsholder Stefan Hyttfors fra Sverige. Han er en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Norden og er godt kjent også utenfor Sveriges grenser. Stefan er engasjerende, morsom og provoserende om fremtid og endringer. Han kaller seg selv for futurist, og holder foredrag om fremtiden med fokus på hver enkelt kundes utfordringer og muligheter. Han tar opp temaer som atferdsendring, trender, ledelse og teknologi. 

På vår byråkonferanseside finner du påmelding og program. Vi gleder oss. 


Velkommen! Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.