Påmeldingen er åpen

18.08.2021

Meld deg på byråkonferansen.

Konferansen er vår primære møtearena for våre viktigste samarbeidspartnere — regnskapsbyråene. Det blir et program med godt faglig innhold, nytenkning og interessante interne og eksterne gjester. 


Svein Tore Bergestuen er programleder og vil med stø hånd lose oss gjennom programmet som sendes fra vårt studio i Oslo. Innholdet er spilt inn noen dager i forkant, for å sikre at du som deltaker skal få en best mulig opplevelse, både med tanke på lyd, bilde og kronologi. Vi vil i tillegg være tilstede i sendingen og svare på spørsmål i chatten — der dette er naturlig. 


Innhold

I løpet av sendingen vil vi komme inn på hva vi gjør for at byråene skal oppleve en enklere hverdag. Hvordan kan vi oppnå enda tettere samarbeid med dere. Vi oppsummerer året som har gått, og ser på mulighetsbildet for veien videre. 


Vi er spente og har forventninger til paneldebatten. Vi skal snakke om mulighetene og utfordringene bransjen står overfor. Hvordan har vi blitt påvirket av Covid-19? Hvordan kan byrå og leverandør bli sterkere sammen? Vi vil ta opp tematikk som vi vet opptar og engasjerer regnskapsførerne. Bergestuen leder debatten, og har med gjester fra byråer og Uni Micro.  


Sertifiseringsløpet har fått et løft. Dere vil blant annet få en sniktitt på vår nye sertifiseringsportal. Konferansen er definitivt tiden for nyheter og vi har noen nylanseringer dere virkelig kan se frem til. Vi sier ikke mer, 22. september folks, stay tuned ;)


Hovedforedragsholder

Vi avslutter med hovedforedragsholder Stefan Hyttfors fra Sverige. Han er en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Norden og er godt kjent også utenfor Sveriges grenser. Stefan er engasjerende, morsom og provoserende om fremtid og endringer. Han kaller seg selv for futurist, og holder foredrag om fremtiden med fokus på hver enkelt kundes utfordringer og muligheter. Han tar opp temaer som atferdsendring, trender, ledelse og teknologi. 

På vår byråkonferanseside finner du påmelding og program. Vi gleder oss. 


Velkommen! Se også

Byrået og Kunden - Tidy Account AS og Svenil Skilt AS

Vi har besøkt Tidy Account AS i Trondheim. De inviterte oss til å bli med til sin kunde Svenil Skilt AS. Her får vi høre Raymond Bergesen og Christian Skare snakke litt om hvordan det var å komme i gang med Uni Economy. 

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen.