Nytt sertifiseringsnivå fra 2022

21.12.2021

Som mange av dere er kjent med, har vi i Uni Micro et sertifiseringsprogram for våre byråkunder. Faktisk er nesten halvparten av regnskapsbyråene som bruker Uni Economy, sertifiserte Uni Micro-byrå. Er ikke byrået ditt sertifisert, og du er nysgjerrig på hva dette går ut på, kan du lese mer her: https://info.unieconomy.no/bli-sertifisert-byra 

Per i dag har vi tre sertifiseringsnivåer; Uni Platinum Partner, Uni Gold Partner og Uni Silver Partner. Foruten ulike krav til antall sertifiserte brukere, er det antall selskaper i Uni Economy som er avgjørende for hvilket nivå – og dermed hvilke fordeler – som oppnås. Vi ser imidlertid at det er et litt for stort sprang mellom dagens krav for henholdsvis Uni Silver Partner og Uni Gold Partner. Ved førstnevnte er det krav om én sertifisert bruker og fem selskaper i Uni Economy, og ved sistnevnte kreves fem sertifiserte brukere og 100 selskaper. Fra 2022 innfører vi derfor et fjerde nivå som et kompromiss mellom disse to. 


Her blir kravet to sertifiserte brukere og 50 selskaper i Uni Economy. En veldig stor andel av dagens Uni Silver Partnere oppfyller allerede dette, og vil dermed automatisk få bedre fordeler fra 1. januar. Vi kan nevne blant annet rabatt på selskapskostnaden og høyere kickback på transaksjonskostnader. Dette vil selvsagt ikke ha noe negativ innvirkning på eksisterende fordeler for øvrige sertifiseringsnivåer. 

For dere som har mindre enn 50 selskaper i Uni Economy, er dette forhåpentligvis er fin motivasjon for å legge over litt flere selskaper i systemet. Byrået ditt kan fortsatt kalle seg Uni Silver Partner og beholde eksisterende partnerlogo frem mot Byråkonferansen høsten 2022. Da vil dere motta Uni Bronze Partner-logo, med mindre dere har kvalifisert dere med to brukere og de nevnte femti selskapene.

Dersom dere mangler en sertifisert bruker (eller to) for å oppnå ønsket sertifiseringsnivå – meld dere gjerne på vårt nettbaserte sertifiseringskurs her: https://info.unieconomy.no/bli-sertifisert-byra 

Merk at dersom dere har en bruker som har tatt sertifiseringskurs før høsten 2021, men som ikke har gjennomgått årets sertifiseringsupdate, er ikke vedkommende en gyldig sertifisert bruker. Sertifiseringsupdate er et kort kurs på 45 minutter som oppsummerer årets nyheter og viktigste endringer i Uni Economy. Dersom en bruker ønsker å opprettholde sin individuelle sertifisering, må dette kurset gjennomføres. I forbindelse med at vi utvider med et nytt sertifiseringsnivå med krav til to gyldige sertifiserte brukere fremfor bare én, antar vi at flere byrå nå ønsker update for sin bruker nummer to. Vi utvider derfor fristen for melde seg på og å fullføre updaten til 31. januar 2022. Send en e-post til e-kurs@unimicro.no for påmelding eller spørsmål rundt dette.    

Vår ekspert: 


Kristiane Rødland jobber med forretningsutvikling og salg i Uni Micro og har jobbet tett med sertifiseringsprogrammene under Training Powered By Uni Micro.Se også

Finn datagullet med visuelle rapporter

Ved å koble Uni Economy opp mot visuelle rapporteringsverktøy kan dataene bli så synlig at det gir bedre beslutninger. – Det er en helt annen og visuell måte å vise data på, sier produktsjef for SoftRig, Jon Terje Aksland.

Feirer 30 år med frieri til regnskapsførere på jobbjakt

Uni-kunde TANO Regnskap AS feirer 30 år i år. Det hadde nok ikke kritikerne tenkt da Tor Anders Nordgård startet opp.

Mobilapp med nytt ansikt

Produkteier Cathrine Esbensen i Uni Economy er glad for å kunne presentere en oppdatert og friskere mobilapp med nye funksjoner.