Ny julekalender: Vinn middag på restauranten Under!

16.11.2022

Registrer deg for å være med på vår julekalender!

Mange regnskapsførere forbinder kanskje slutten av året med nettopp årsavslutning, men i år kan vi i Uni Micro tilby noe litt ekstra. Når adventstiden setter inn torsdag 1. desember, dukker det opp et splitter nytt produkt!

– Da blir det verdenspremiere på vår julekalender. Dette er første gang vi tester det ut. Vi lager en digital julekalender som vi skal sende til våre kunder, men også spre i sosiale medier, forteller teamleder for ettermarked i Uni Micro, Stian Søvdsnes Knudsen (26).


Gavekort på Under!

Han lover moro og fine premier.

– På kontoret liker vi å ha det gøy og ha konkurranser, og det ønsker vi å dele med våre kunder. Flere av lukene er en liten videohilsen fra oss. Det er multiple choice-spørsmål i hver luke som deltakeren skal svare på. Det blir noen enkle spørsmål om oss og det vi driver med, røper Knudsen.

Hver dag er det trekning av flotte premier, for eksempel gavekort på digitale tjenester og butikker. For de aller mest trofaste kalenderåpnerne er det også en skikkelig godbit til slutt.

– Det blir premier på hver luke og en hovedpremie til slutt. De som åpner alle lukene, kan også være med i trekningen av hovedpremien til en verdi av kr 14.000: et gavekort på restauranten Under, forteller Knudsen. (Beløpet dekker Immersion smaksmeny 17-18 retter, tilpasset vinpakke og aperitif. Samt 5000,- i tilskudd til reise)

Under er en helt spesiell restaurant i Spangereid, helt ytterst i Lindesnes. Den befinner seg under vann og har hatt én stjerne i Michelinguiden de tre siste årene.

Mer om restauranten: under.no 

NB! Ønsker du å vinne gavekortet på restauranten Under, må du som sagt følge med fra første luke og åpne hver og én av dem! Vi gleder oss!


Skaper engasjement 

Målet med julekalenderen er å skape positivt engasjement og gi noe gøy til kundene, men også å nå ut med informasjon og faglige budskap i forlengelsen av det.

– Det er viktig med eksponering og å være til stede for å skape litt engasjement rundt oss. Sånn kalenderen er bygget opp, ønsker vi også å få flere abonnenter på vårt nyhetsbrev, sier Knudsen.

 

banner_small.jpg


Ideen kom på stand

Julekalender-konseptet kom til underveis på fagdagene som Regnskap Norge arrangerer rundt om i landet. Når vi snakker med Knudsen, står han i Trondheim.

– Ideen kom til oss mens vi var her. Når vi får snakket med kundene og det blir litt engasjement, får vi lyst til å gjøre noe gøy for dem, sier Knudsen.

– Har det vært bra respons på standen?

– Her i Trondheim vil jeg si de er ganske livlige. Her blir det litt prat. Det er viktig for oss å være til stede, så vi faktisk får møtt kundene fysisk av og til. Det er ikke så enkelt i hverdagen.

Registrer deg på kalenderen her!


Se også

– Det er supert å jobbe sammen på den måten som vi gjør

At far og datter velger samme yrkesvei, er ikke så uvanlig. Det som ikke er fullt så vanlig, er at de ofte treffes i jobbsammenheng. Vi i Uni Micro er svært glade for at vår egen Anja og faren Jan Tore i Contracting Works samarbeider så godt – både hjemme og på jobb. Men hvordan startet det hele? Og hvordan blir slektskapet avslørt i møter?

Uni Julekalender

Julen handler om å gi (og få) :) Denne adventen har vi laget 24 små julenøtter med premier hver dag, og en fantastisk premie på julaften til en verdi av 14’000 kr! Svar riktig på julenøttene og vær med i trekningen. Vi koste oss veldig med å lage dette, vi håper dere koser dere likeså mye med å delta! Forhåndsregistrer deg og bli påminnet julekalenderen. Det er superenkelt å delta. 

Hvordan bli synlig på nett?

SEO og innholdsoptimalisering er en viktig del av jobben med å drive en nettbutikk. Og dette er en jobb som bør utføres kontinuerlig for at man skal oppnå ønsket effekt med tanke på synlighet og ranking hos søkemotorene. I tillegg må det også jobbes kontinuerlig med å drive trafikk inn til nettbutikken.