Ny integrasjon mellom Uni Economy og Kredin

Kredin har som mål å bidra til, og hjelpe kunder å nå sine målsetninger om likviditet, effektivitet og lønnsomhet. Kredin bygger og drifter et system som utfører oppgaven med å håndtere all innfordring etter fakturaforfall på en mest mulig automatisert og effektiv måte. Med integrasjon mellom Uni Economy og Kredin får du mulighet for overføring av komplett reskontro, så man kan starte saker i bulk og sette disse på autopilot i Kredin. 

Løs saker raskere og oftere i et smart automatisert system
 

Din bedrift har lov å til gå direkte med purringer og inkassosaker – utenom inkassobyrået – og på den måten komme veldig mye raskere i mål med utestående krav enn ved vanlig inkassopågang. Samtidig beholder du selv hele kravet, inkludert rentene og gebyrene som påløper. Kredin har automatisert denne rettigheten, og utviklet et system som er perfekt for bedrifter som er seriøse med tanke på å oppnå kortest mulig kreditt-tid, og best mulig likviditet. 

  • 24/7 i skyen - Ingen installasjon nødvendig. Alltid tilgjengelig. Behøver kun epost for å komme i gang 
  • Sikkert - Beskyttet og konfidensielt med 256-bits kryptering, akkurat som nettbanken.
  • Optimalt - Optimalisert system, saksgang og dokumenter for å gi deg høyest mulig løsningsgrad.
  • Full kontroll og topp kundebehandling - Du kjenner dine kunder best, og Kredin gir deg kontrollen så hver kunde kan behandles slik du ønsker. 
  • Alt til deg - I motsetning til et inkassobyrå, beholder du hele kravet ditt selv, og får renter og gebyrer som en bonus!
  • Følger opp for deg - Sett saksgangen på full Auto-Pilot eller benytt smarte varsler som passer på at du får håndtert kravene sami-automatisk selv.
  • Gratis og tilgjengelig support - Kredin er tilgjengelig for en prat på chat, telefon eller epost ved spørsmål om systemet, saksgangen eller et spesifikt krav.
  • Sendinger på full auto, eller med et klikk - I Kredin blir alle saksdokumenter som kan sendes for deg, sendt avgårde for deg med et tastetrykk.
  • Automatikk - Bruk den smarte AutoPilot-funksjonen, og Kredin vil holde sakene dine oppdatert ved hjelp av to-veis kommunikasjon med Uni Economy sitt API. 


Mer informasjon 

https://kredin.no/

www.unimicro.no 

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×