Ny integrasjon for butikkdrift og effektiv kjedestyring

Definit, med kasseløsningene Omnishop  og Anova Kasse, har nå lansert integrasjon med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy.  

På grunn av stor etterspørsel etter gode kasseløsninger fra regnskapsbyråbransjen, har Definit blitt integrasjonspartner med Uni Micro AS. Målet er å skape langsiktige lønnsomme relasjoner med felles regnskapsbyråer og deres klienter. Omnishop Central har som ambisjon å dekke det meste av funksjonalitet for butikkdrift og kjedestyring. 

Hva kan Definit tilby Uni Economy-kunder? 
Integrasjonen mellom Uni Economy og Definit gir regnskapsførere mulighet til å tilby deres sluttkunder en komplett løsning for kasse- og regnskapssystem som automatisk overfører dagsoppgjør til bilagskladd i Uni Economy. 

Omnishop og Anova Kasse er moderne, brukervennlige programmer som håndterer drift, logistikk, økonomi og IT for kjeder av butikker. Programvaren egner seg for medlemseide kjeder, franchise, kjeder med kun sentraleide butikker og kombinasjoner av disse.

Ved hjelp av samarbeidspartnere og integrasjoner kan vi tilby tilknyttede løsninger for regnskap, kundeklubb, ordrebehandling for grossister, avanserte rapporteringsløsninger, etc.

Hvordan fungerer integrasjonen?
Førstegangsoppsett av integrasjon og oppsett av kontoer gjøres i Omnishop Central. Dagsoppgjøret overføres så til Uni Economy ved angitte intervall (daglig, ukentlig, månedlig eller annet). Alt skjer automatisk og oppgjørene kommer inn som bilagskladd i Uni Economy hvor regnskapsfører har mulighet til å se over bilagene før de posteres.

Alle transaksjoner fra kasseoppgjøret er med i overføringen. Kontantsalg, kredittsalg med tilhørende kundedata, utlegg, kassedifferanser, betaling fordelt på ulike korttyper, tilgodelapper, gavekort, etc. Det skal aldri være behov for regnskapsfører å måtte gjøre manuelle posteringer i tillegg.

For kjeder med flere butikker fordelt over flere selskaper kan man styre kasseoppgjør fra den enkelte butikk til riktig klient og avdeling i Uni Economy.  Det er f.eks. mulig med oppsett hvor noen butikker er ulike avdelinger innenfor en klient, mens andre butikker er sin egen klient.

Mer informasjon:
www.unimicro.no 
http://definit.no/products/omnishopcentral

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×