Vårt åpne API gir deg muligheter

Uni Economy har Norges råeste API. Du har muligheten til å oppleve et system med en sømløs prosess hvor det hele foregår automatisk.

Åpent API

Åpent API

Et API definerer hvordan en utenforstående programmerer kan tilføye funksjonalitet eller tjenester til en programvare laget av andre. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Uni Economy kan «snakke» med andre systemer som f.eks. Office 365 og gir deg mulighet for sanntidsoppdatering til og fra Uni Economy.

Skreddersydd system

Systemet vårt kan skreddersys etter dine behov. Fordelen for deg er blant annet tilgangen til egne dashboards, i tillegg til ferdigutviklede apper og integrasjoner i systemet. Med andre ord er det mulig å sy sammen systemet etter ditt ønske. Du har muligheten til å selv integrere deg med Uni Economy ved å utvikle egne integrasjoner som du kan selge videre til andre kunder. Mulighetene som følger med det åpne API-et gjør det til et av de meste tilgjengelige, fleksible og sosiale økonomisystemene på det norske markedet. Samtidig sørger et åpent API for å kunne koble sammen og integrere ulike systemer slik at informasjon flyter automatisk og i nåtid mellom systemene.

Tidsbesparende

Du kan spare tid ved å slippe dobbelføringer og redusere antall manuelle feil. Systemet vårt sørger for at du får varsler når det skjer noe viktig i systemet. Uni Economy er designet for å effektivisere hverdagen for regnskapsførere. Vi tilbyr opplæringswebinar i systemet som vil gjøre deg rustet og klar for å kunne ta Uni Economy i bruk.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×