New Relic - ny partner for overvåkning

I netthandelen stilles det stadig strengere krav i henhold til det å være tilgjengelig og pålitelig. Det ønsker vi å ta på alvor, også i fremtiden sammen med våre kunder. Vi signerte i mai kontrakt med New Relic for overvåkning av vårt driftsmiljø og nettsider/nettbutikker.

Med New Relic som partner på overvåkning får vi et enda dypere innblikk i eventuelle feil og ytelsesproblemer som kan oppstå i et normalt driftsmiljø. Vi benytter det meste som New Relic kan tilby av teknologi, noe som gir oss innblikk helt ned på kodelinje nivå. I tillegg til å gi større forutsigbarhet så skal dette produktet også kunne gi oss verdifull informasjon om eventuelle feil som skjer på tvers av mange nettsider/nettbutikker. Dette er en vesentlig investering for oss, med så omfattende og detaljert overvåking av alle våre nettsider/nettbutikker. Vi mener det er en riktig investering og vi har store forventninger til at dette skal være med å løfte plattformen vår ytterligere.

 

Den grunnleggende overvåkingen, samt dyp innsikt i alvorlige problemer er allerede dekket av deres vedlikeholdskontrakt. Vi kommer også i løpet av året med et nytt produkt, som vil gi dere et høyere nivå med overvåking og egne grensesnitt. Her kan dere selv se levende overvåknings-grafer og -tall for nettsiden/nettbutikken deres.

 

New Relic er markedsledende innen segmentet APM (Application Performance Management) som er den mest omfattende typen overvåkning av nettsystemer. De er anerkjent som leder innen dette segmentet i Gartners Magic Quadrant rapport flere år på rad (Les mer om dette: https://bit.ly/2Mqy4C9).

 

 

NewRelic-logo-bug.png
New Relic: https://newrelic.com/

 

 

Med vennlig hilsen

Uni Micro Web AS

Tel: 56 59 91 00

E-post: salg@unimicroweb.no 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×