Meny

Nå kan du sjekke skatteoppgjøret ditt.

19.03.2015
Kategori:

Er du blant de 2,7 millioner nordmenn som har penger tilgode på skatteoppgjøret for 2014, disse skal nå dele ca 30 milliarder, eller er du blant de 800 000 som ikke har noe tilgode eller må betale restskatt? Sjekk her.

Skatteoppgjøret for 2014 ble lagt ut i natt for 3,4 millioner nordmenn.

Du lurer kanskje på hvorfor oppgjøret er tilgjengelig for så mange, så tidlig. Dette gjelder nemlig bare de elektroniske brukerne hos Skatteetaten. Forklaringen er at Skatteetaten har snudd standardoppsettet, nå er alle som ikke eksplisitt har meldt fra at de vil ha selvangivelsen tilsendt på papir, blitt elektroniske brukere. Dermed har Skatteetaten oppnådd en oppsiktsvekkende stor økning av elektroniske brukere i år. 

Du kan også sjekke og levere selvangivelsen elektronisk nå. Her har Skatteetaten laget en grei fradragsveileder som hjelper deg å sikre at du får med alle fradrag du har rett på. Frist for levering for vanlige lønnsmottakere er 30. april.

Er du selv næringsdrivende? Mye av innholdet over gjelder også deg. Inngang til levering av næringsoppgave og selvangivelse for næringsdrivende finner du her. Fristen for elektroniske brukere i Skatteetaten (og det gjelder nå altså de fleste) er 31. mai. Leverer du på papir er fristen 30. april.

En positiv nyhet for selvstendige næringsdrivende i år er at ektefeller til næringsdrivende, som selv ikke er næringsdrivende, ikke behøver søke utsatt frist dersom ektefellen har frist til 31. mai.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer