Nå kan du få OCR-Tolk gratis

08.12.2022

Med det kan du både spare tid og penger ved å slippe å håndtere inngående pdf- og papir-fakturaer manuelt.

– Vi kjører i gang en kampanje på OCR-Tolk nå i desember 2022, der oppsiden for kundene våre er gratis etablering. Da kan de spare inntil 5000 kroner i engangskostnad. I tillegg får de fri lisens i 30 dager, og da kan de spare inntil 495 kroner ekstra, forteller Stig Sellevold, direktør for salg og forretningsutvikling i Uni Micro.

Hvor mye du sparer, kommer an på hvilken lisens du velger. Men for å få denne gavepakken er det altså viktig å slå til før utgangen av januar.

– Hvis noen bestiller for eksempel den 31. januar, er det ikke sånn at de bare får to dager fri lisens, da får de også 30 dager fri lisens, understreker Sellevold.

Kampanjen gjelder de som er kunder i Uni Økonomi V3 og har regnskapsmodulen.


Stig.jpg

Stig Sellevold


Bli mer effektiv i det nye året!

– Hvorfor gir Uni Micro dette tilbudet nå? 

– Det er rett og slett fordi vi har veldig funksjonsrike systemer, og vi vet av erfaring at kundene ikke utnytter systemene fullt ut. Dette er en måte for dem å kunne utnytte systemet bedre og rett og slett få inn bedre interne rutiner og jobbe mer effektivt. Hvis en har tenkt tanken om at «nå er det nytt år og blanke ark, og til neste år skal jeg gjøre det litt bedre», er dette midt i blinken. Da kan man få prøve dette ut i kampanjeperioden, sier Sellevold.

– Det er et eller annet med nyttårsforsetter, og dette er noe som kan hjelpe kundene med å bli mer effektive, legger han til.


OCR-Tolk kort forklart

For ordens skyld: Hva er egentlig OCR-Tolk? 

– Det er et første steg for å bli kvitt papiret. Flere og flere benytter seg av EHF-faktura, som er rene digitale fakturaer, men fortsatt er det mange som for eksempel sender en pdf-faktura på e-post. Det er de som mottar disse pdf-fakturaene, som får en lettere hverdag med OCR-Tolk, sier Sellevold.

Programmet scanner den inngående fakturaen og fritar deg for manuell inntasting.

– Du får opp det digitale dokumentet i stedet for at du må åpne et vedlegg i en e-post og punche inn opplysninger. For dem som mottar pdf-fakturaer, er dette det mest effektive programmet til å behandle dem, legger Sellevold til.

Han oppfordrer i samme slengen leverandører til å sende EHF-faktura.

– Da går det helt digitalt.

Sellevold frister også med flere kampanjer og tilbud framover.

– Det kommer flere, så det lønner seg å følge med!

 

Bestill her: Etabler OCR-Tolk gratis (Du bestiller ved å fylle ut skjema nederst på siden)

Guide: Slik bruker du OCR-Tolk


Kampanjetilbud:

Periode: januar 2023

Produkt: OCR-Tolk

 

Vilkår:

1 Gratis etablering (spar inntil 5000 kroner)

2 Fri lisens 30 dager (spar inntil 495 kroner)

 

Dersom man bestiller OCR-Tolk innen 31/1-23, så trer vilkårene i kraft.

Det forutsetter at man har lisens på modulen Regnskap.


Se også

Uni Economy med desidert størst fremgang i fornøyde kunder

Kundene hever karakteren fra 4,2 til 4,8 av 6 mulige i Regnskap Norges teknologiundersøkelse. – Vi lytter til de tilbakemeldingene som kommer, og denne fremgangen i fornøyde kunder tyder på at vi får det til! sier Stian Søvdsnes Knudsen (26), teamleder på ettermarked

Vi hjelper deg om bord i Uni Economy

Det skybaserte økonomisystemet Uni Economy er enkelt å komme i gang med. – Dette kan alle klare, sier salgsleder Thomas Monsen i Uni Micro.

Årsoppgjør i Uni Economy

Uni Economy er nå tilrettelagt for at du kan benytte opptil flere systemer for årsoppgjør.