Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

11.06.2021

- Med Kravia lanseres nå en av markedets mest moderne og automatiserte løsninger. Det er spennende å se at to så sterke teknologiselskaper går sammen om å lage den beste flyten. Den løsningen som Kravia kommer med nå er «state of the art», sier adm. dir Kjartan Brurås Solvi i Uni Micro.


Over 40.000 kunder

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av ERP-systemer. I mer enn 35 år har selskapet levert økonomisystemer til norske små og mellomstore bedrifter, lag og organisasjoner. 

Med over 40.000 kunder over hele landet, prisbelønte økonomisystemer og både DNB og Sparebank 1 som betydelige eiere, er Uni Micro en viktig leverandør til norske regnskapsførere.

Når Kravias topp moderne inkasso og innfordringssystemer nå knyttes sømløst opp mot UNI Economy, får mange regnskapsbyråer en enda enklere jobb. Samtidig er også den eksisterende integrasjonen mot Uni Økonomi V3 forbedret.


Kravia levere moderne inkassotjenester

- Regnskapsførere som allerede bruker systemer fra Uni Micro, vil få Kravias innfordringstjenester sømløst tilgjengelig i den arbeidsflaten de benytter i dag, forteller Svein Ove Kvalsund, administrerende direktør i Kravia.

Han forteller at Kravias teknologi også blir integrert mot Uni Micros SoftRig, som blant annet DNB Regnskap og Sparebank 1 Regnskap benytter. 

- Kravia arbeider målrettet for å gjøre innfordring enkelt, oversiktlig og lite arbeidskrevende for regnskapsførere. Det lykkes vi godt med! Vi har svært god dekning av integrasjoner på tvers av mange systemer, og for regnskapskontor som bruker flere løsninger parallelt vil de nå kunne se sin samlede portefølje i Kravia. Samtidig gir vi små og mellomstore bedrifter en effektiv og kundevennlig innfordringstjeneste som bidrar til bedre likviditetsstyring.


God innfordring ekstra viktig i 2021

Innfordring handler både om å få inn avtalt pris for leverte tjenester, skaffe seg juridisk sikkerhet og samtidig håndtere kundene på en god måte. 

- Vi har sett at de siste årene har vært krevende for mange kunder og i mange bransjer. Dermed er rutiner for fakturering og oppfølging av utestående viktigere enn noen gang, sier Solvi.

- Vi synes det er viktig å kunne tilby kundene våre dyktige samarbeidspartnere som har vist at de kan håndtere teknologien på en utmerket måte. Vi er trygge og komfortable med å samarbeide med et så dyktig selskap som Kravia for å bistå kundene våre med å følge opp utestående faktura, fortsetter han.


Både enkelt og trygt

Svein Ove Kvalsund i Kravia er glad for å kunne samarbeide med Uni Micro.

- Uni Micro er en erfaren leverandør av prisbelønte regnskapsprogrammer, men de er også et dyktig programvarehus som bidrar til en enklere hverdag for regnskapsførere. Derfor passer våre tjenester godt sammen, og jeg gleder meg til å presentere de nye mulighetene til regnskapsbyråer og SMB-bedrifter i en rekke bransjer, avslutter Kvalsund.


Se også

Skal du starte nettbutikk? Da kan dette være løsningen du er på jakt etter!

Kamilla Nygård og Rakel Helset har begge vært svært sentrale i prosessen med oppbyggingen av de nye nettsidene til Uni Micro Web. De har mye å fortelle – ikke minst om hvordan deres nettbutikkløsninger gjør hverdagen enklere for deg som er kunde, og hvorfor den hjelper deg med å få flere konverteringer.

Sommerhilsen fra Unni

Nå har Unni, vår Chatbot i Uni Economy, fått litt mer erfaring og oppsummerer de første månedene hos oss i Uni Micro.  

Uni Økonomi V3 effektiviserer hverdagen til brukerne våre

I en verden med fokus på skybaserte webløsninger og plattformer, er det lett å glemme at det finnes utrolig mange gode softwareløsninger for Windows.