Koronaansatt

03.03.2021

Vil to tiår med utdanning få noe å si for Uni Micro sin satsning mot regnskapsbyråene? 

Ifølge en forhenværende teltselger, en tidligere direktoratsmedarbeider, en småbarnsmor-stril (mener ikke hun er stril selv) og et skolelys vi sjelden har sett maken til, vil det absolutt det. Midt under en pandemi har fire unge siviløkonomer med meget forskjellig erfaring ankommet Uni Micro, nærmere bestemt det vi i Uni kaller Team Byrå. Her skal de få bryne seg på en bransje som stiller store krav til kompetanse og dedikasjon. Da passer det ikke så aller verst at det nyeste skuddet på stammen, Linn, uttaler følgende etter å ha vært ansatt i en måned: 


«I tillegg til å være en Uni Micro-ambassadør, faller det naturlig å være en ambassadør for regnskapsførerne. Her spiller dialogen med byråene en viktig rolle, for å opparbeide seg innsikt og forståelse. Hovedbudskapet er enkelt: «Ikke lek en ekspert – bruk en ekspert!»

Ungdommelig pågangsmot og stå-på-vilje er bare noen av egenskapene regnskapsbyråene, og ikke minst kundene av regnskapsbyråene skal få nyte godt av i tiden som kommer. Men hva med å bli litt bedre kjent med de nye Team Byrå-medlemmene?


Kristiane Rødland 

Utdanning: Master i økonomi og administrasjon (hovedprofil i International Business) fra NHH.

Hobby: Småbarnsmor-aktivteter, samt trening og matlagingAndreas Bjermeland 

Utdanning: Mastergrad i innovasjon, med spesialisering innen økonomi fra Høgskolen i Innlandet

Hobby: Jakt, friluft, fotball og matLinn Amundsen 

Utdanning: Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Master i International Business Management fra INSEEC MSc & MBA Paris.

Hobby: TurnStian Søvdsnes Knudsen

Utdanning: Master i finansiell økonomi ved NHH. Innføring i programmering og informasjonsvitenskap fra UIB.

Hobby: Alt av sport, men spesielt fotball.

PS! Stian ønsket svært gjerne at vi skulle dele følgende «nyhet»: Fikk seks i alle fag. Vi er absolutt ikke vonde å be og deler selvsagt med glede.    


Se også

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen. 

– Uni Economy er laget med regnskapsbyråene i fokus

Når målet ditt er å utvikle og forbedre det beste skybaserte regnskapssystemet slik at det dekker både dagens og fremtidens behov, hjelper det å ha en fortid i både bank og regnskapsbyrå.