Koronaansatt

03.03.2021

Vil to tiår med utdanning få noe å si for Uni Micro sin satsning mot regnskapsbyråene? 

Ifølge en forhenværende teltselger, en tidligere direktoratsmedarbeider, en småbarnsmor-stril (mener ikke hun er stril selv) og et skolelys vi sjelden har sett maken til, vil det absolutt det. Midt under en pandemi har fire unge siviløkonomer med meget forskjellig erfaring ankommet Uni Micro, nærmere bestemt det vi i Uni kaller Team Byrå. Her skal de få bryne seg på en bransje som stiller store krav til kompetanse og dedikasjon. Da passer det ikke så aller verst at det nyeste skuddet på stammen, Linn, uttaler følgende etter å ha vært ansatt i en måned: 


«I tillegg til å være en Uni Micro-ambassadør, faller det naturlig å være en ambassadør for regnskapsførerne. Her spiller dialogen med byråene en viktig rolle, for å opparbeide seg innsikt og forståelse. Hovedbudskapet er enkelt: «Ikke lek en ekspert – bruk en ekspert!»

Ungdommelig pågangsmot og stå-på-vilje er bare noen av egenskapene regnskapsbyråene, og ikke minst kundene av regnskapsbyråene skal få nyte godt av i tiden som kommer. Men hva med å bli litt bedre kjent med de nye Team Byrå-medlemmene?


Kristiane Rødland 

Utdanning: Master i økonomi og administrasjon (hovedprofil i International Business) fra NHH.

Hobby: Småbarnsmor-aktivteter, samt trening og matlagingAndreas Bjermeland 

Utdanning: Mastergrad i innovasjon, med spesialisering innen økonomi fra Høgskolen i Innlandet

Hobby: Jakt, friluft, fotball og matLinn Amundsen 

Utdanning: Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Master i International Business Management fra INSEEC MSc & MBA Paris.

Hobby: TurnStian Søvdsnes Knudsen

Utdanning: Master i finansiell økonomi ved NHH. Innføring i programmering og informasjonsvitenskap fra UIB.

Hobby: Alt av sport, men spesielt fotball.

PS! Stian ønsket svært gjerne at vi skulle dele følgende «nyhet»: Fikk seks i alle fag. Vi er absolutt ikke vonde å be og deler selvsagt med glede.    


Se også

Du skal ikke øreavrunde ved elektronisk betaling

Visste du at når du sender en faktura, så har du ikke lov til å øreavrunde sluttsummen? Det gjelder nemlig kun ved kontant betaling. Årsaken er at elektronisk betaling ikke anses som betaling med norsk mynt.

Hvordan har du det – sånn egentlig?

I begynnelsen av 2020 var corona en øl og enmeteren noe man stupte fra. Butikker, puber, restauranter og treningssentre var åpne, barna dro på fritidsaktiviteter, munnbind var kun noe tannlegen brukte, isolasjon var i veggene og kohort var et ord ingen hadde hørt om. 

Byrået og Kunden - IHS Regnskap og Glitre Zoo

Denne måneden har vi besøkt Glitre Zoo AS som er kunde av IHS Regnskap AS. Glitre Zoo benytter butikkdata, Uni Økonomi V3 og Uni Economy i daglig drift. Regnskapsbyrået benytter Uni Economy som økonomisystem for å håndtere filer og bilag fra Glitre Zoo AS sine butikker. I filmen forteller Toril Stokke og Inge Stikholmen om samarbeidet.