Koronaansatt

03.03.2021

Vil to tiår med utdanning få noe å si for Uni Micro sin satsning mot regnskapsbyråene? 

Ifølge en forhenværende teltselger, en tidligere direktoratsmedarbeider, en småbarnsmor-stril (mener ikke hun er stril selv) og et skolelys vi sjelden har sett maken til, vil det absolutt det. Midt under en pandemi har fire unge siviløkonomer med meget forskjellig erfaring ankommet Uni Micro, nærmere bestemt det vi i Uni kaller Team Byrå. Her skal de få bryne seg på en bransje som stiller store krav til kompetanse og dedikasjon. Da passer det ikke så aller verst at det nyeste skuddet på stammen, Linn, uttaler følgende etter å ha vært ansatt i en måned: 


«I tillegg til å være en Uni Micro-ambassadør, faller det naturlig å være en ambassadør for regnskapsførerne. Her spiller dialogen med byråene en viktig rolle, for å opparbeide seg innsikt og forståelse. Hovedbudskapet er enkelt: «Ikke lek en ekspert – bruk en ekspert!»

Ungdommelig pågangsmot og stå-på-vilje er bare noen av egenskapene regnskapsbyråene, og ikke minst kundene av regnskapsbyråene skal få nyte godt av i tiden som kommer. Men hva med å bli litt bedre kjent med de nye Team Byrå-medlemmene?


Kristiane Rødland 

Utdanning: Master i økonomi og administrasjon (hovedprofil i International Business) fra NHH.

Hobby: Småbarnsmor-aktivteter, samt trening og matlagingAndreas Bjermeland 

Utdanning: Mastergrad i innovasjon, med spesialisering innen økonomi fra Høgskolen i Innlandet

Hobby: Jakt, friluft, fotball og matLinn Amundsen 

Utdanning: Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Master i International Business Management fra INSEEC MSc & MBA Paris.

Hobby: TurnStian Søvdsnes Knudsen

Utdanning: Master i finansiell økonomi ved NHH. Innføring i programmering og informasjonsvitenskap fra UIB.

Hobby: Alt av sport, men spesielt fotball.

PS! Stian ønsket svært gjerne at vi skulle dele følgende «nyhet»: Fikk seks i alle fag. Vi er absolutt ikke vonde å be og deler selvsagt med glede.    


Se også

Bank+Regnskap gjør det lettere for deg å lykkes med bedriften din

SpareBank 1 har som visjon at bank og regnskap skal smelte helt sammen, altså at kundene skal få dekket alle behov for å gjøre regnskapet i banken. Med på laget har de fått Uni Micro, som er en av Norges ledende aktører innen ERP- og økonomisystemer. Fordelen for deg som bedriftskunde er en enklere hverdag – og hjelp til å lykkes.

Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

Kravia og Uni Micro inngår samarbeid om automatisk og sømløs integrasjon mellom regnskap og inkasso

– Kanskje man kan si at min suksess er bygget på latskap?

De fleste som har hatt noe med Uni Micro å gjøre kjenner Sverre Senneset. Men det få kjenner til, er bakgrunnen hans fra Luftforsvaret. Hvordan påvirker den måten han leder på? Hva gjør han for å motivere og bygge tillit? Ja, hvordan får “en offiser og en gentleman” menneskene rundt seg til å lykkes?