Meny

I tre av de største nettbutikkene våre er over halvparten av trafikken fra mobile enheter

20.05.2015
Kategori:

Denne utviklingen har skjedd forholdsvis raskt. Dette kan ha like stor betydning for innehavere av en nettbutikk, som for de som har en hjemmeside hvor det profileres varer og tjenester.

Kan vi tenke oss noen som åpner en fysisk butikk hvor så mange som halvparten ikke kommer seg inn døra? Det er selvfølgelig utenkelig. Flere og flere aktører har merket seg denne utviklingen. Som innehaver av en bedrift strømmer man over av tilbud om å tilpasse sine nettsider til mobil. Noen av dere har kanskje allerede kjøpt en slik oppgradering, eller takket ja til en gratis prøveperiode?

 

Vi mener at man både får en bedre tilpasset side, samt over tid, en lavere pris ved å benytte en av våre maler for responsive design. Eller kanskje til og med lage et fullstendig mobiltilpasset design for din butikk. Det vil innebære en engangskostnad, men ingen økning i de månedlige kostnadene. 

 

Vi tilbyr nå også responsive betalingsløsninger, som enkelt kan knyttes opp mot nettbutikken din. Ved å gjøre disse grepene er du klar for neste etappe innenfor e-handel. 

 

Hvis du ønsker at vi tar en gjennomgang med deg og ser på nettsidene du har i dag, og hvilken betydning dette kan ha for deg, så er du velkommen til å kontakte oss. Vi setter da opp et tidspunkt slik at vi kan gå gjennom dette sammen med deg. 

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer