Høsten er en god salgsperiode for din nettbutikk, grip sjansen!

Her kommer noen enkle tips og råd fra oss i Uni Micro Web.Høsten og vinterhalvåret er generelt en svært god og lønnsom periode for dere som driver nettbutikk, men det krever også at dere er godt forberedt og har lagt en plan for de ulike salgsperiodene som kommer. En av de store salgsdagene før jul er «Black Friday» som går av stabelen 24. november.

Kommuniser med kundene dine.

I forkant av disse salgsdagene er det viktig at du tar i bruk ulike kanaler for å nå frem til dine kunder, enten det er facebook, e-post, sms, nyhetsbrev, rabattkoder, eller lignende. Gjennom disse kanalene har du en unik mulighet til å opprettholde gode kunderelasjoner.


Har du nyhetsbrev-modul er dette en bra mulighet til å sanke e-postadresser i forkant av salg ved å kommunisere at påmelding for eksempel fører til at man får alle tilbudene først osv.

 

Disse e-post adressene kan på kort og lang sikt bety mer omsetning for din nettbutikk. Med eksempelvis rabattkode-modul kan du belønne mottakere av nyhetsbrev ved å gi dem en konkret rabattkode som de kan bruke i nettbutikken. 


Publiser relevant og godt innhold.


Et annet godt tips er å være tidlig ute og publisere artikler hvor dere skriver om deres planer for ulike salgsdager. Grunnen til at dette bør gjøres god tid i forveien, er med tanke på søkemotorindeksering.

 

Søkemotorer belønner godt innhold, og godt innhold er i søkemotor- verden synonymt med relevant innhold.

 

Tenkt alltid over ordbruken din, bruk relevante ord som potensielle kunder også vil bruke når de søker på nett. Gå også over metatags på produkter dere vil promotere på ulike salgsdager, og sjekk at disse inneholder gode metadata.


Yt god service.


Tips kundene dine om at de kan benytte eksempelvis Black Friday til å kjøpe julegaver, og kanskje har du mulighet til å tilby gaveinnpakking som en ekstra service. Dette kan være noe som gjør at kundene velger din nettbutikk fremfor en konkurrerende nettbutikk denne dagen.

 

Tenkt etter om det finnes andre salgsfortrinn du kan tilby kundene dine i tiden som kommer. Redusert fraktkost? Gratis frakt for de som handler over en gitt sum?


Cyber Monday, Free Shipping Day, Singles Day, Superhelg, Helgetilbud eller Superweekend er også eksempler på salgsdager du som nettbutikkinnehaver kan vurdere.

 

Ønsker du hjelp fra en av våre dyktige konsulenter? 


Våre konsulenter kan bistå deg med å klargjøre nettbutikken for større salgsdager, kampanjer, annonsering og generelle forebedringer. De besitter lang og bred erfaring og kan gi deg skreddersydd bistand. Du kan bestille tid her

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×