Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

05.04.2020

Slik vi oppfatter at dette blir gjort er at de rett og slett sender sms til svært mange personer, akkurat nå vet de også at mange handler mer på nett. En stor del av befolkningen venter på en pakke fra en eller annen nettbutikk leverandør. Vi har ikke klikket på lenken, men vi antar at man der blir bed om å overføre penger for frakt. På den måten skaffer de seg penger på uærlig vis. Vi har ikke et generelt råd om at dere skal informere alle deres kunder om dette, men det er noe det er verd å være oppmerksom på og som dere kan si til kunder som eventuelt spør.

Kanskje kunne et nyhetsbrev fra dere også innhold litt retningslinjer for hvordan dere gjør dette. Dersom dere aldri spør kunder om slik på e-post og sms så er jo det en tydeliggjøring ovenfor kundene som kan forhindre at noen går på limpinnen.


Se også

Koronaansatt

For oss litt mer erfarne deltagere i arbeidslivet er det vanskelig å se for seg å begynne på et helt nytt arbeidssted uten å kunne møte nye kollegaer, utenom gjennom en skjerm. Det har altså disse fire opplevd, uten at det på noen som helst måte har tatt motivasjonen fra dem. 

Svømmetreneren som ble administrerende direktør. Nå skal han lede selskapet til nye høyder.

Da Kjartan Solvi fikk sin første datter i 2006 bestemte han seg for at nok var nok. Karrieren som svømmetrener krevde for mange reisedøgn, og så hadde han jo faktisk en utdannelse som siviløkonom fra NHH i bagasjen.

Savner du klasseromskursene våre i Uni Økonomi V3?

Kanskje kan dette være løsningen for deg. Vi har laget e-læringskurs hvor du kan kjøpe hele kurset, eller deler av det.