Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

05.04.2020

Slik vi oppfatter at dette blir gjort er at de rett og slett sender sms til svært mange personer, akkurat nå vet de også at mange handler mer på nett. En stor del av befolkningen venter på en pakke fra en eller annen nettbutikk leverandør. Vi har ikke klikket på lenken, men vi antar at man der blir bed om å overføre penger for frakt. På den måten skaffer de seg penger på uærlig vis. Vi har ikke et generelt råd om at dere skal informere alle deres kunder om dette, men det er noe det er verd å være oppmerksom på og som dere kan si til kunder som eventuelt spør.

Kanskje kunne et nyhetsbrev fra dere også innhold litt retningslinjer for hvordan dere gjør dette. Dersom dere aldri spør kunder om slik på e-post og sms så er jo det en tydeliggjøring ovenfor kundene som kan forhindre at noen går på limpinnen.


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.