Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

05.04.2020

Slik vi oppfatter at dette blir gjort er at de rett og slett sender sms til svært mange personer, akkurat nå vet de også at mange handler mer på nett. En stor del av befolkningen venter på en pakke fra en eller annen nettbutikk leverandør. Vi har ikke klikket på lenken, men vi antar at man der blir bed om å overføre penger for frakt. På den måten skaffer de seg penger på uærlig vis. Vi har ikke et generelt råd om at dere skal informere alle deres kunder om dette, men det er noe det er verd å være oppmerksom på og som dere kan si til kunder som eventuelt spør.

Kanskje kunne et nyhetsbrev fra dere også innhold litt retningslinjer for hvordan dere gjør dette. Dersom dere aldri spør kunder om slik på e-post og sms så er jo det en tydeliggjøring ovenfor kundene som kan forhindre at noen går på limpinnen.


Se også

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også.