Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

05.04.2020

Slik vi oppfatter at dette blir gjort er at de rett og slett sender sms til svært mange personer, akkurat nå vet de også at mange handler mer på nett. En stor del av befolkningen venter på en pakke fra en eller annen nettbutikk leverandør. Vi har ikke klikket på lenken, men vi antar at man der blir bed om å overføre penger for frakt. På den måten skaffer de seg penger på uærlig vis. Vi har ikke et generelt råd om at dere skal informere alle deres kunder om dette, men det er noe det er verd å være oppmerksom på og som dere kan si til kunder som eventuelt spør.

Kanskje kunne et nyhetsbrev fra dere også innhold litt retningslinjer for hvordan dere gjør dette. Dersom dere aldri spør kunder om slik på e-post og sms så er jo det en tydeliggjøring ovenfor kundene som kan forhindre at noen går på limpinnen.


Se også

Byrået og Kunden - Tidy Account AS og Svenil Skilt AS

Vi har besøkt Tidy Account AS i Trondheim. De inviterte oss til å bli med til sin kunde Svenil Skilt AS. Her får vi høre Raymond Bergesen og Christian Skare snakke litt om hvordan det var å komme i gang med Uni Economy. 

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen.