Meny

Har du holdt deg oppdatert i juni?

16.06.2015

I juni er det flere nyheter innen økonomi, regnskap og administrasjon som kan være av interesse for din bedrift eller deg som privatperson.  

 

Digitalt førstevalg

Skatteetaten informerer at man er i ferd med å opprette et kontaktregister med e-post og mobilnummer til alle innbyggerne i landet. Det vil samtidig bli laget et reservasjonsregister, hvor alle som ikke reserverer seg regnes automatisk som digital bruker. Les mer . . .

 

Nytt i ny versjon av Altinn

Altinn har gjort en del endinger i «Min profil». Du kan opprette personlig kontaktinformasjon for en virksomhet. Videre kan du opprette en samleside med skjema og koble mot Min meldingsboks innenfor klient. Les mer . . .

 

NARF skifter navn til Regnskap Norge  

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening har vedtatt å skifte navn til Regnskap Norge. Navnbyttet kommer blant annet på bakgrunn av et ønske om å posisjonere seg tydeligere og kommunisere faglig kompetanse utover tradisjonell regnskapsføring.  Les mer… 

 

Sjekk hva din ferieutbetaling blir

Juni er den store måneden for ferieutbetaling og noen kan finne det vanskelig å forstå lønnslippen. Infotjenester har gitt en forklaring på begrepene og laget en egen kalkulator som hjelper deg med å beregne hva feriepengeutbetalingen blir. Les mer . . .

 

Sykepenger for de eldste arbeidstakerne

Fra 1. juli 2015 vil arbeidstakere som hovedregel ha rett til å stå i jobben til de er 72 år. Problemet for de eldste arbeidstakerne, er at det ikke er gjort noe med regelverket for sykepenger. Les mer. . .

 

Nye regler for offentlig innkjøp

Dårlige offentlige innkjøp kan bli kostbart. Nå innføres enklere og bedre regler for offentlige innkjøp fra 1.juli. Blant annet blir anskaffelser under kr 100 000,- unntatt fra regelverket.  Les mer . . .

Uni-nytt

Webchannel

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer