Meny

Gratis oppdatering til deg

01.09.2017
Kategori:

Endringene medfører at HTTPS (sikker tilkobling) har blitt viktigere for deg som eier av nettbutikk eller nettside. 

Hva er HTTPS? 

HTTPS er en måte å kryptere all trafikk som går mellom nettleser og nettsiden. Dette er i hovedsak for å beskytte og sikre brukere av ditt nettsted. 

Fordelene med HTTPS er mange og vi tilbyr nå alle kunder dette vederlagsfritt. Løsningen vi tilrettelegger, er tilstrekkelig i forhold til alle søkemotorer sine krav og har utbredt støtte i eksempelvis Facebook, Chrome, Mozilla mm. 

 

Hvordan får jeg HTTPS?

For at ditt nettsted skal få HTTPS må du ha et SSL-sertifikat, denne prosessen vil være automatisert for en del av våre kunder. Dersom vi ikke har tilgang til DNS for ditt domene, må dere ta kontakt med oss på support@unimicroweb.no  

 

Hva er SSL-sertifikat? 

Dette er filer som krypterer tilkoblingen mellom server og nettleser. Med SSL-sertifikat vil du få en Sikker-markering i nettleserens adressefelt

SSL_1.png

Tidligere har Google gått ut og sagt at de vil rangere sider som har SSL (HTTPS) litt høyere ved søk. Dette betyr allikevel ikke at det er det eneste som påvirker rankingen til nettsiden din. God sideoppbygging og kvalitet på innhold er fortsatt viktig.

Ta kontakt med post@unimicroweb.no hvis du ønsker å ta en prat om HTTPS for ditt nettsted eller har spørsmål.

Kommentarer

Uni-nytt

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: