Godt nytt regnskapsår!

03.01.2020

Denne uken har vi hatt besøk av to personer med lang fartstid på kunde- og kompetansesenteret til Uni Micro for å snakke om årsavslutning. 

De forklarer hvordan du kommer i gang med 2020 på både Uni Økonomi V3 og Uni Economy. 

 

Abonner gjerne på vår podcast i Apple Podcast. Den finner du her. Les også vår forrige bloggpost som omhandler hva som skjer i 2020. 


Se også

Jeg brenner for å skape innhold

Det er tidlig på høsten 2019. Uni Micro samler alle ansatte på Os utenfor Bergen, denne helga skal det arrangeres Kick-off. Tradisjonen tro har de aller mest talentfulle musikerne blant Uni sine ansatte iverksatt en operasjon som best kan beskrives som Prosjekt Uniband, Uni Micro sitt eget husband. Det legges selvfølgelig uforholdsmessig mye innsats ned i å skape en konsertopplevelse som langt overgår alles forventninger. 

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.