Fra JobOffice til Uni Micro med et tastetrykk

21.08.2019

Med JobOffice blir det bl.a. enkelt å prise jobber,  bestille varer, føre timer og materiell, samt ta bilder/dokumentere underveis og sende faktura og FDV når jobben er gjort. JobOffice kommuniserer bl.a. med IT-systemer hos grossister for innhenting av prisbøker, og med modulen for regnskapseksport kan fakturaer, innbetalinger og leverandørfakturaer sendes til UniMicro med et tastetrykk.


JobOffice inneholder en rekke forskjellige moduler. Herfra kan man enten plukke de modulene man ønsker, eller velge en av Holtes ferdige pakker. JobOffice knytter alt sømløst sammen for en mer effektiv hverdag – fra befaring til faktura er sendt og FDV-dokumentasjon er overlevert.

Holte har også systemer som muliggjør effektiv håndtering av sjekklister og rutiner via app/web på mobil og nettbrett. Systemet er integrert med JobOffice og er skreddersydd for bedrifter som foretrekker en papirløs hverdag, effektive interne prosesser og økt lønnsomhet – via HoltePortalen.


HoltePortalen for byggebransjen
I HoltePortalen har du alt du trenger for å drive effektiv prosjektstyring samlet på ett sted. HoltePortalen er bygget opp på samme måten som JobOffice, med enkeltstående moduler eller behovstilpassede pakkeløsninger. Med Holte Time kan du enkelt og greit eksportere alle låste timer til kjente lønnssystemer, som bl.a. UniMicro.  De større pakkene; Holte BASIS, Holte PROFF og Holte PREMIUM er pakker spesialtilpasset bedrifters ulike behov.


Holte har mer enn 40 års erfaring
Basert på mer enn 40 års erfaring, har Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små, mellomstore og store bedrifter. Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring.

 

https://holte.no/holteportalen/ 


Se også

Jeg brenner for å skape innhold

Det er tidlig på høsten 2019. Uni Micro samler alle ansatte på Os utenfor Bergen, denne helga skal det arrangeres Kick-off. Tradisjonen tro har de aller mest talentfulle musikerne blant Uni sine ansatte iverksatt en operasjon som best kan beskrives som Prosjekt Uniband, Uni Micro sitt eget husband. Det legges selvfølgelig uforholdsmessig mye innsats ned i å skape en konsertopplevelse som langt overgår alles forventninger. 

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.