Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

18.02.2022

Aurora Albrigtsen er nyansatt salgskonsulent hos Uni Micro. Da hun studerte stilte hun seg ofte spørsmål om hvordan det egentlig er å jobbe: Hva gjør man? Hva kan jeg bidra med? Holder det med bachelor? Er jobben spennende? Hva med det sosiale?

– Jeg har akkurat vært student selv, og jeg hadde ingen anelse om hva som ventet meg i arbeidslivet. Studiet var teoretisk lagt opp, og jeg ble ikke spesielt mye klokere av å lese stillingsannonser. Så det var mange spørsmål, og målet med kontoen er derfor at du skal bli bedre kjent med arbeidslivet. Siden jeg er ung og i ny jobb, vil jeg vise deg hva du kan forvente deg gjennom å følge hverdagen min, forteller hun. 

Det er Aurora selv som har hatt ideene og tatt initiativet til @uni.aurora. Her byr hun på seg selv, og tanken er å nå ut til unge voksne – spesielt de som skal søke jobb for første gang. Og måten hun skal hjelpe på er ved å svare på spørsmålene hun selv hadde, blant annet i intervjuprosesser.  

– Instagram er en god plattform for å kommunisere direkte. Så om jeg kan bruke min erfaring til å hjelpe andre er det supert.

Du lurer kanskje på om du har lest om Aurora tidligere? Da har du helt rett!


Viser frem jobben og det sosiale

Kontoen vil etter hvert fylles opp med stories og innlegg der Aurora forteller om sine gleder (og frustrasjoner?) over jobben. 

– I hovedsak handler det om å få et innblikk i arbeidet mitt, og hvilke oppgaver jeg gjør. Vi som er unge i dag velger selskaper som har verdier, som står for noe. Med @uni.aurora ønsker vi at de flinkeste talentene skal bli bedre kjent med oss. 

Men det skal ikke bare handle om Aurora og hennes jobb. Du får vite mer om Uni Micro, og hun kommer til å intervjue kolleger med lengre erfaringer og andre kompetanser enn henne. 

– Hos oss finner du prosjektledere, utviklere, UX-designere, support, selgere, økonomer, konsulenter, markedsførere, medarbeidere i administrasjonen og enda mer. Det betyr at vi har mange ulike stillinger som er interessante for mange typer jobbsøkere. 

Hun ønsker også å legge vekt på det sosiale, for som hun selv sier: Jobb er mer enn bare jobb.

– Det som ikke alltid er like godt kjent når du ikke har vært i arbeidslivet, er at det er veldig sosialt både i og utenom arbeidstiden. Dette kan være lanseringer, events, seminarer, fester, kick-offs og turer som skaper samhold. Å vise frem når det skjer noe nytt og spennende, vil gjøre kontoen mer levende og interessant å følge med på. 


Mer moro på Instagram? 

I tillegg til @uni.aurora har Uni Micro sin egen Instagramkonto, ikke uventet kalt @unimicro. Her kan du følge med på stort og smått fra hverdagen, og ikke minst får du vite når det kommer nye innlegg på bloggen.

Vi spør derfor Aurora om det etter hvert blir flere kontoer – kanskje noe som vinkles mot utviklere, UX-designere eller andre typer spesialister Uni Micro ønsker å rekruttere? 

– Det vil jo fremtiden vise. Hvis denne blir godt tatt imot er det ikke umulig at det blir bli flere kontoer på Instagram fra oss. Så det er bare å følge med, oppfordrer hun. 

Vil du følge Aurora? Eller har du spørsmål om søknader, intervjuer og jobb? Du finner henne på @uni.auroraSe også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Nytt år, nytt regnskap, nye frister, ny A-ordning, ny MVA-melding – og andre nyheter

Like sikkert som at vi går inn i et nytt år, kommer det nye regler fra Skatteetaten. Her får du en enkel oversikt over noen av nyhetene, både for deg som driver AS og enkeltpersonforetak. I tillegg får du datoene som gjelder for innleveringer i 2022.