Meny

Dette gjør det enkelt for deg å drive nettbutikk

03.09.2014
Kategori:

Det er ikke gjort på 1-2-3 å lage nettbutikk. Skal du tjene penger på den ligger det alltid hardt arbeid bak. Teknisk kan du lære deg det aller meste, men stå på-vilje er det viktigste. Da er det godt at det i det minste finnes en løsning på det tekniske som gjør at du kan komme i gang med nettbutikken din på under en time.

Kanskje du allerede driver din egen nettbutikk? Da bruker du sannsynligvis tid på unødvendig arbeid fordi du ikke bruker de riktige løsningene, sier Jan Arve Dyrnes, daglig leder hos Uni Micro Web.

 

– Det er ofte mye manuelt arbeid med at man gjerne ikke har ting integrert, slik at man ofte må dobbeltregistrere for eksempel på økonomi og ordre. Det mangler gjerne i tillegg oppdateringer på lager og statistikk.

 

Alt administrativt arbeid stjeler ressurser, men også kundene merker ulempene når de bruker en dårlig fungerende nettbutikk.

 

– Netthandel handler jo om å yte god kundeservice. Har du ikke et sømløst administrativt system blir dette vanskeligere, med alle de problemer det medfører. Kundene får ikke vite eller får feil lagerstatus, og forsendelser tar tid.

 

"Uni Nettbutikk kan integreres med Uni Micros moduler: Regnskap, Lønn, Faktura, Contracting – alle programmene jobber sømløst sammen."

 

Dette fører til en dårlig kundeopplevelse, og de velger en annen nettbutikk neste gang. Dessuten er sjansen stor for at du får dårlig omtale i nettbutikken din, og enda verre – i sosiale medier.

 

Den enkle nettbutikken som fungerer

Alle Uni Micros løsninger er bygget opp av moduler som fungerer sømløst sammen. Uni Nettbutikk er en av disse.

– Uni Nettbutikk er bygget på et økonomisk og administrativt system som brukes av over 6000 kunder i Norge. Systemet gjør at du får en god arbeidsflyt: Ordre, varelager, transaksjoner og samhandling med regnskap går automatisk. Det blir rett og slett lett å administrere nettbutikken din.

 

Når du har et godt administrativt system på plass får kundene dine en god handleopplevelse. Du får et konkurransefortrinn når nettbutikken din oppleves som enkel og sikker. Du yter bedre og mer korrekt kundeservice ved blant annet å ha et oppdatert varelager, og du sparer tid og får frigjort ressurser internt til å lage en best mulig nettbutikk for kunden.

 

Har du datamaskin kan du starte nettbutikk

I starten krever en nettbutikk mye tid og arbeid, men Jan Arve kan med glede fortelle deg at Uni Nettbutikk gjør at du raskt kommer i gang teknisk. 

 

Prisvinner

Uni Nettbutikk retter seg i hovedsak mot nettbutikker med en omsetning på inntil 20 millioner. Blant brukerne av løsningen er interiørbutikken Lunehjem, som tidligere har vunnet prisen for årets beste nettbutikk. Et annet eksempel er ullklærprodusenten Lanullva, som er i sterk vekst – blant annet takket være en god og velfungerende nettbutikkløsning.
 

– Det lærer du fort. Vi har hjulpet alt fra gründere til de som gjør dette på deltid, og de aller fleste er i gang med å legge ut varene i løpet av en time. Du trenger heller ikke mye ressurser for å drive løsningen. Det eneste du må ha er Uni Nettbutikk-programmet og en datamaskin.

Når du begynner å vokse er det enkelt å bygge ut nettbutikken din med mer funksjonalitet og designe den slik du selv vil.

 

– Vi har all vanlig nettbutikkfunksjonalitet integrert. Kundene dine kan som et eksempel gi kommentarer direkte i butikken eller på Facebook. De kan dessuten dele produktet på andre sosiale medier som Twitter og Instagram, og på epost. Vi har også gjort det slik at når kundene er inne og ser på et produkt kan de se tilsvarende produkter andre kunder har kjøpt.

 

Uni Nettbutikk kan i tillegg kobles opp mot Uni Butikkdata – som er Uni Micros løsning for fysiske butikker.

– Du kan koble Uni Nettbutikk til et kassaapparat, og så går alt automatisk mot det samme systemet og lageret. Uni Nettbutikk kan integreres med Uni Micros moduler: Regnskap, Lønn, Faktura, Contracting – alle programmene jobber sømløst sammen.

 

Går du med tanker om egen nettbutikk? I så fall vet Jan Arve hva du bør gjøre:

 

– Ta kontakt med oss. Det er bare å legge igjen nummeret ditt på hjemmesiden vår, så ringer vi deg tilbake, avslutter han.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer