Meny

Den smarte løsningen kundene har vært med på å utvikle

03.09.2014
Kategori:

Har du god arbeidsflyt på regnskapet ditt? Fungerer alt sømløst, eller består hverdagen av frustrasjon over programmer som ikke snakker sammen? Har du tenkt på hvor mye enklere jobben din vil bli hvis du kan slippe dobbeltarbeid?

Uni Micro har blitt kåret Best i test fem år på rad av PC World Norge.

Mange kjøper hele systemet fra samme leverandør, uten å få moduler som snakker godt sammen. Det gir deg ikke god arbeidsflyt. Det finnes også noen som kjøper litt her og litt der, i den tro at de får det beste fra alle verdener. Hvorfor gjøre det vanskelig for deg selv når det finnes en løsning der alle programmene jobber med hverandre og ikke mot hverandre?

 

– Utfordringen for mange er å få en god arbeidsflyt i systemet de bruker. Vi har i tett samarbeid med kundene våre utarbeidet en god flyt i systemene som gjør at du får en effektiv og rasjonell hverdag, sier forteller Per Christian Karlsen, salgs- og markedssjef iUni Micro.

 

"-Uni Økonomi med Uni 24 vokser raskt og er definitivt et system for fremtiden.”

PC World Norge 2014

 

– Programmene våre er laget over en mal slik at du får en gjenkjennelse av modulene i systemet. I tillegg er systemene brukervennlige og intuitive. Du kan plukke de modulene du trenger slik at du får alt i ett velfungerende system som er godt integrert.

 

Fremtidens løsning

Det er nettopp dette Uni Micro mener med “Hemmeligheten ligger i flyten”: En helhetlig løsning hvor modulene er tett integrert, snakker sammen og gir deg arbeidsflyt. Det gjør at du ikke behøver å gjøre dobbeltarbeid. Som et lite eksempel på flyten oppdateres regnskapet og kundekort med en gang du fakturerer.

 

– Vi har gode løsninger og dette bevises av at Uni Micro har blitt Best i test fem år på rad i PC World Norge. Den siste skjedde nylig og var i konkurranse med de andre markedsledende leverandørene på området. Vi har et generelt system som kan brukes av de fleste bedrifter. I tillegg har vi spesialisert oss mot noen bransjer, som blant annet regnskapsbyråer og håndverkere. Uni Micros systemer dekker alt fra det minste enkeltmannsforetak til selskaper med over 100 ansatte.

 

“Vi er imponert over utviklingstakten i Uni Økonomi og i Uni 24 spesielt. Selv de aller minste systemene får nå funksjoner som bare store selskaper har hatt tidligere. Uni Økonomi med Uni 24 vokser raskt og er definitivt et system for fremtiden.”

– PC World Norge 2014

 

Per Christian legger til at en av årsakene til at Uni Micro blir Best i test år etter år er at systemet er brukervennlig, men i forhold til konkurrentene er løsningen også svært funksjonsrik. Du får god arbeidsflyt og blir mer effektiv, hvilket gjør at du sparer tid og penger på å slippe å gjøre ting to ganger – eller lar systemet gjøre jobben for deg.

 

– Hver enkelt modul inneholder mange muligheter som dekker de flestes behov. I dag handler det jo mye om at man har en elektronisk samhandling med sine kunder og leverandører, og det er noe av den store effektiviseringen som kommer nå: Som for eksempel at man kan få fakturaene elektronisk inn og at de bokføres automatisk inn i systemet, og at man automatisk kan sende fakturaene elektronisk fra systemet til sine kunder.

 

Enkelt å komme i gang – enkelt å jobbe med

Den store fordelen for både regnskapsbyråer, håndverkere og andre bransjer er at Uni Micro gjør hverdagen enklere for de 6 000 kundene og 30 000 brukerne. Som de selv sier: “Du gjør litt, Uni Micro gjør resten”.

 

– Som et eksempel må jo kundene få data inn i systemet. Tradisjonelt sett har dette vært med registrering, men med våre systemer er dette forenklet: Du søker opp kunden på 180.no og trykker OK, og så hentes navn, adresse, foretaksnummer og annet automatisk. Og så er du i gang.

 

Høres dette ut som noe for deg og din bedrift? I så fall oppfordrer Per Christian deg til åta kontakt med Uni Micro.

 

– Vi vil gjerne avdekke hvilke behov du har før vi kommer med anbefalinger på hvilke moduler og oppsett du behøver. På den måten blir både du og vi sikre på at du får en løsning du blir imponert over.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer