Covid-19: Dette gjør Uni Micro

16.03.2020

Uni Micro sin målsetning er å tilrettelegge for å opprettholde tilnærmet normal drift innenfor de råd og føringer styresmaktene utgir. I 2020 er vi prisgitt gode systemer og tjenester for digital samhandling. Vi utnytter disse virkemidlene for å skape en digital arbeidshverdag som flyter godt, uavhengig av hvor vi sitter fysisk. Verdien av digitalisering blir ekstra synlig i en situasjon som dette, og vi ser dette som vårt mulighetsrom for å understøtte deg som kunde.
 
Vi i Uni Micro skal ta vår del av samfunnsansvaret. Vi ivaretar våre ansatte, og har innført hjemmekontor for alle. Med dette viser vi at vi etterlever nasjonale råd og føringer. Prosesser og møtevirksomhet er tilpasset denne nye situasjonen. Dette fungerer godt, og vi har gode systemer for å ivareta både intern og ekstern kommunikasjon. All reisevirksomhet er i tillegg stanset. Vi opprettholder kapasiteten rundt driften i selskapet, tilpasset dagens unike situasjon, slik at du som kunde har en trygg partner å lene deg på.  
 
Uni Micro er en robust organisasjon med et solid fundamentert verdigrunnlag og dyktige medarbeidere. Vi er fortsatt rustet for å håndtere alle henvendelser fra deg som kunde. Vår organisasjon er tilpasningsdyktig og klar til å iverksette ytterligere nødvendige tiltak for å sikre at vi understøtter våre kunder. Dette gjelder også om situasjonen skulle utvikle seg negativt i tiden fremover. Vi oppfordrer alle kunder til å kontakte oss som normalt. Du kan forvente å få støtte og bistand som før - enten du er på fysisk eller digitalt kontor.
 
Med vennlig hilsen,
 
Jannike Neset
Adm. dir. Uni Micro AS


Se også

Jeg brenner for å skape innhold

Det er tidlig på høsten 2019. Uni Micro samler alle ansatte på Os utenfor Bergen, denne helga skal det arrangeres Kick-off. Tradisjonen tro har de aller mest talentfulle musikerne blant Uni sine ansatte iverksatt en operasjon som best kan beskrives som Prosjekt Uniband, Uni Micro sitt eget husband. Det legges selvfølgelig uforholdsmessig mye innsats ned i å skape en konsertopplevelse som langt overgår alles forventninger. 

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.