Byrået og Kunden - Trio Økonomi AS og Schou Salong

19.05.2021

Trio Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som holder til i Mandal. Trio leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning. De legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle kunder får sin egen kundeansvarlig. Trio tilpasser seg kundens behov og påtar seg hele eller deler av regnskapsføringen.

Schou Salong er kunde av Trio Økonomi, og eies og drives av Sanna Schou Svennevik. I hennes salong er fokuset rettet mot kunden. Salongen er opptatt av trender, men først og fremt kvalitet. Sammen med kunden kommer de frem til det beste resultat sier Sanna.


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.