Byrået og Kunden - Trio Økonomi AS og Schou Salong

19.05.2021

Trio Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som holder til i Mandal. Trio leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning. De legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle kunder får sin egen kundeansvarlig. Trio tilpasser seg kundens behov og påtar seg hele eller deler av regnskapsføringen.

Schou Salong er kunde av Trio Økonomi, og eies og drives av Sanna Schou Svennevik. I hennes salong er fokuset rettet mot kunden. Salongen er opptatt av trender, men først og fremt kvalitet. Sammen med kunden kommer de frem til det beste resultat sier Sanna.


Se også

Bank+Regnskap gjør det lettere for deg å lykkes med bedriften din

SpareBank 1 har som visjon at bank og regnskap skal smelte helt sammen, altså at kundene skal få dekket alle behov for å gjøre regnskapet i banken. Med på laget har de fått Uni Micro, som er en av Norges ledende aktører innen ERP- og økonomisystemer. Fordelen for deg som bedriftskunde er en enklere hverdag – og hjelp til å lykkes.

Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

Kravia og Uni Micro inngår samarbeid om automatisk og sømløs integrasjon mellom regnskap og inkasso

– Kanskje man kan si at min suksess er bygget på latskap?

De fleste som har hatt noe med Uni Micro å gjøre kjenner Sverre Senneset. Men det få kjenner til, er bakgrunnen hans fra Luftforsvaret. Hvordan påvirker den måten han leder på? Hva gjør han for å motivere og bygge tillit? Ja, hvordan får “en offiser og en gentleman” menneskene rundt seg til å lykkes?