Byrået og Kunden - Trio Økonomi AS og Schou Salong

19.05.2021

Trio Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som holder til i Mandal. Trio leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning. De legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle kunder får sin egen kundeansvarlig. Trio tilpasser seg kundens behov og påtar seg hele eller deler av regnskapsføringen.

Schou Salong er kunde av Trio Økonomi, og eies og drives av Sanna Schou Svennevik. I hennes salong er fokuset rettet mot kunden. Salongen er opptatt av trender, men først og fremt kvalitet. Sammen med kunden kommer de frem til det beste resultat sier Sanna.


Se også

Thomas lærer kundene våre å utnytte oss

Fra kongsgård til forstad, fra kystjeger til sikkerhetsvakt, fra selger til prosjektleder – dette er kortversjonen av CV-en til Uni Micro-medarbeideren Thomas Lindeberg Espeland. Men hvem er Unni? Og hva er undergrunnsbowling? Vi kan røpe såpass som at det ikke er like skummelt og hemmelig som Fight Club. Bare nesten.

SoftRig er en drøm å jobbe med

Stadig flere integrasjonspartnere får øynene opp for SoftRig. Et av IT-selskapene som bruker plattformen til å bygge sine egne løsninger på toppen er Abacus, som opplever at det er enkelt å legge til funksjonene de ønsker. Kundene forteller at de har fått en enklere hverdag med løsningene som er bygget på SoftRig.

Nytt sertifiseringsnivå fra 2022

Snart nytt år og nye muligheter!