Byrået og Kunden - Trio Økonomi AS og Schou Salong

19.05.2021

Trio Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som holder til i Mandal. Trio leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning. De legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle kunder får sin egen kundeansvarlig. Trio tilpasser seg kundens behov og påtar seg hele eller deler av regnskapsføringen.

Schou Salong er kunde av Trio Økonomi, og eies og drives av Sanna Schou Svennevik. I hennes salong er fokuset rettet mot kunden. Salongen er opptatt av trender, men først og fremt kvalitet. Sammen med kunden kommer de frem til det beste resultat sier Sanna.


Se også

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen. 

– Uni Economy er laget med regnskapsbyråene i fokus

Når målet ditt er å utvikle og forbedre det beste skybaserte regnskapssystemet slik at det dekker både dagens og fremtidens behov, hjelper det å ha en fortid i både bank og regnskapsbyrå.