Bli med på årets brukerkonferanse!

Velkommen til årets brukerkonferanse for regnskapsbyrå! Datoen er 7.- 8. november 2018 på Hotel Norge by Scandic Bergen!

Vi inviterer deg til årets brukerkonferanse

Det er med stor glede vi inviterer deg og dine kolleger til årets brukerkonferanse for regnskapsbyrå på Hotel Norge by Scandic i Bergen. Årets agenda er klar og vi ønsker dere velkommen til to begivenhetsrike dager fylt med faglig påfyll og inspirerende foredrag av dyktige eksterne- og interne aktører. Det vil også være muligheter for relasjonsbygging og sosialt samvær med Uni Micro sine regnskapsbyråkunder fra hele landet. Som en gjentakelse fra i fjor vil det også i år holdes sosiale aktiviteter og en fantastisk festmiddag på kvelden.

 

Spennende foredragsholdere

 

Foredragsholdere

 

Vi syntes det er ekstra spennende å kunne presentere Ingebrigt Steen Jensen, reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast, som foredragsholder. Vi får også besøk av Ragnvald Sannes, førstelektor ved Institutt for strategi og entreprenørskap på BI. Morten Sollid fra Agder Økonomi kommer for å fortelle om sine opplevelser som kunde hos Uni Micro. I tillegg skal Olav Svarstad Haugland, standupkomiker og improvisator, i velkjent stil lose oss gjennom dagen som konferansier. 

Mulighet for kursing

Dag to holder vi kurs i både Uni Economy og Uni Økonomi V3. Her er det mulig å velge fritt mellom hvilke kurs du/dere ønsker å delta på. Det er med andre ord gode muligheter for å få med seg verdifull informasjon om våre to økonomisystem denne dagen.

Les mer og meld deg på her

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×