Bård.no og Uni Økonomi V3 gjør styrearbeidet til en lek

25.04.2022

Om det er i en etablert bedrift, en startup, den lokale velforeningen, fotballgruppa til sønnen din eller håndballklubben til datteren din – noen ganger er ikke styrearbeidet det vi gyver løs på med størst entusiasme. Og det er leit, for selve styrejobben er jo interessant. Det er gjerne alt det tidkrevende ekstraarbeidet som gjør at mange kvier seg for å ta et styreverv.

Det er her Bård.no kommer inn i bildet. Men hvem, eller kanskje rettere sagt hva er det?

– Bård er en komplett løsning for styrearbeid. Oppgavene til et styre er viktigere enn å lage referater i Word-filer, og du skal kunne fokusere på sakene istedenfor formaliteten i styrearbeidet ditt. Vi vil gi styret det verktøyet de fortjener i sitt arbeid – det er det som er målsetningen med Bård, sier Kjetil Ek.


 

Han er gründer og systemutvikler hos Restack Software i Haugesund. På nettsidene deres står det at “Vi koder smarte løsninger som forenkler og begeistrer”, og Bård er intet unntak.


Effektivt styre med Bård og Uni Økonomi V3

Bård begynte som et verktøy for bedrifter, men etter hvert har også foreninger, borettslag, idrettslag og andre -lag tatt det i bruk. Det er fordi dette er et supert verktøy, selv for de som ikke er “proffe” styremedlemmer. 

– Mange sitter jo i et styre på fritiden, og da er det greit å ikke bruke mer tid enn nødvendig. Bård skal være tilgjengelig for alle, forteller Kjetil.

Styrearbeidet blir enklere på mange måter. I første rekke handler det om å få struktur. 

–  Dokumenter blir ofte liggende ulest i mailboksen i månedsvis. Eller man har et styremøte og avtaler hva man skal gjøre i det neste – og så blir det glemt. Med Bård flyter alt bedre. Da får du en løsning for å planlegge og gjennomføre styremøter og generalforsamlinger enkelt og effektivt. Til og med referatene skriver seg omtrent selv i løpet av møtet. 

Og med integrasjonen mellom Bård og Uni Økonomi V3 blir styrearbeidet enda enklere.

– Du kan bruke Bård uten Uni Økonomi V3, men for et styre er det viktig å følge med på den økonomiske situasjonen – det er man jo personlig ansvarlig for. Bård er et brukervennlig verktøy, og med denne integrasjonen får du tall direkte fra regnskapet i Uni Økonomi V3. Det gjør at du slipper å mase på daglig leder eller regnskapsfører når du skal ha en rapport. 

Bruker du Uni Economy eller SoftRig? Da finner du integrasjonen til Bård på Markedsplassen


Riktig verktøy – riktige avgjørelserCaroline er produktsjef for Uni Økonomi V3. Hun forteller at det var viktig for Uni Micro å få denne integrasjonen på plass.

– Bård er et smart og moderne system, det har god funksjonalitet og er kompletterende for Uni Økonomi V3. Ved å koble de to løsningene sammen, får kundene våre mulighet til å effektivisere, profesjonalisere og forenkle styrearbeidet. 

Foreløpig er integrasjonen ny, og det er ikke mange som kjenner til den. Med det sagt, ser hun et stort potensial. 

– Mange av kundene våre vil utvilsomt ha stor nytte av dette verktøyet, enten de er frivillige i en liten organisasjon eller styremedlemmer i et stort konsern. Som Kjetil har nevnt, har styret et stort økonomisk ansvar. De bør derfor ha tilgang til oppdaterte og relevante regnskapsdata, slik at de kan ta de riktige avgjørelsene. Ved å koble Bård og Uni Økonomi V3, får styret denne oversikten raskt og enkelt. 


– Get on Bård!

Bård er altså fremdeles relativt nytt og ukjent, men det har på kort tid fått en trofast tilhengerskare. Kjetil kan nemlig bekrefte at de som har tatt det i bruk er svært fornøyd.– Det har blitt veldig godt mottatt. Vi har kun vært i markedet med Bård i et halvt år, men det har kommet brukere og kunder fra hele landet – fra små bedrifter til store virksomheter, og fra små klubber til store idrettslag. 

Den generelle tilbakemeldingen er at de bruker mindre tid på administrasjon og får mer kontroll. 

– Vi ser at det å være en del av et slikt univers og har løsninger som snakker sammen blir stadig viktigere. Det gir stor verdi for oss at kundene i Uni Økonomi V3 nå får tilgang til Bård. 

– Hva vil du si til de som bruker Uni Økonomi V3, men enda ikke har tatt i bruk Bård?

– Get on Bård! Du er i gang på to minutter, og fordi det er så enkelt trenger du ingen kurs. Mange er redde for å ta i bruk en slik løsning fordi de tror den er vanskelig, men vi har lagt mye arbeid i at dette skal være like enkelt for alle som sitter i et styre. Se også

Deloitte Advokatfirma og Regnskap Norge klare for byråkonferansen

27. og 28. september er det klart for årets byråkonferanse på Gardermoen. – Vi styrker det faglige opplegget på dag 2, røper Christian Smith (33), CFO i Uni Micro.


Meld deg på Uni Micros påskenøtter i dag!

Nå kan du, ved å følge lenken i videoen, melde deg på Uni Micros påskenøtter.  Du mottar nyhetsbrev fra oss 2. april som er startskuddet for konkurransen. Hver dag gjennom hele påsken kommer det en ny video med en påskenøtt. Ved å sende inn løsningsforslag, er du daglig med i trekningen om flotte premier. Klarer du i tillegg å sende inn løsningsordet på rebusen 10. april, er du med i treningen av hovedpremien. Spre gjerne budskapet videre og lykke til!  

Bergen Marine har fått bedre flyt med Autobank fra Uni Økonomi V3

– Vi hang litt igjen i permhverdagen og ønsket å bli litt mer effektiv, sier regnskapsansvarlig Beate Totland i Bergen Marine AS.