Meny

6 gode råd når du velger nytt økonomisystem

27.04.2015
Kategori:

Økonomisystemet er ofte selve hjertet i bedriften. Det er derfor viktig at et bytte av system skjer raskt og etter planen, slik at kunder får varer, leverandører får oppgjør og ansatte får lønn når de skal. Du må velge et godt system og en leverandør som leverer.

 

1. Lag deg en oversikt over hvilke behov det nye systemet skal dekke

 Generelt gjelder det at du får en totaloversikt over hvilke områder som skal dekkes av et nytt system.

 

2. Flyt og elektronisk samhandling

I dag vil mer og mer av informasjonsutvekslingen skje automatisk og elektronisk. Dette gjør at du får alt riktig første gang og du sparer masse tid. Våre systemer er bygget opp av moduler som gir deg en sømløs arbeidsflyt.

 

3. Et system du kan vokse med

Bedriften din har en gitt størrelse i dag, men det er viktig å ta høyde for fremtidig vekst. Det er mange systemer du ikke kan utvide med for eksempel nye brukere og økt funksjonalitet.

 

4. Moderne teknologi som også dekker nye lovkrav som EHF og
a-ordningen

Det er viktig at du velger et system som er på en plattform for fremtiden. Mer og mer regnskap gjøres nå på mobil og nettbrett, og det er viktig at en ny løsning er klar for dette.

Det offentlige har kommet med krav om elektronisk fakturering, og snart innføres a-ordningen. Dette kan være forholdsvis omfattende å få implementert, og det vil komme flere nye lovkrav. Slike store omlegginger krever at du har en leverandør som har nok muskler til å få gjennomført dem.

 

5. Brukervennlig og funksjonsrikt

Brukervennlighet er viktig i forhold til å kunne minimalisere opplæringskostnadene på et nytt økonomisystem. Og det oppnår du når systemet er intuitivt. At det er funksjonsrikt gjør at det er lagt til rette for at systemet kan løse nye oppgaver, både når bedriften vokser og det å ta i bruk nye deler av systemet.

 

6. Komplett leverandør

Når du skal ha nytt økonomisystem er det ikke bare systemet i seg selv som er viktig – det er alle tjenestene og prosjektledelsen rundt det: Å ha en plan, kunne gi råd for å sette opp systemet på en smart måte, ta seg av installasjon og parametersetting, få en riktig konvertering fra gammelt til nytt system – og at man konverterer det som er nødvendig. I tillegg til at du får skikkelig opplæring i form av generelle og bedriftsspesifikke kurs.

 

Uni Micro oppfyller alle disse punktene…

 

Vi har lang erfaring over flere år og har mange fornøyde kunder. Hvis bedriften din vurderer å bytte økonomisystem, ta kontakt med oss slik at vi kan ta en nærmere prat.

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer