Meny

Å bli kåret til best i test seks år på rad er ingen tilfeldighet!

"Uni Økonomi, med Uni24 ligger fortsatt et hestehode foran. De er sterke på elektroniske bilag og har dramatisk redusert prisen på Uni24 for de som ønsker det beste fra begge verdener. Du slipper nå å betale for ekstra moduler som er inkludert i Mamut, men kan fortsatt kjøpe dem for tilleggsbrukere. Det gir fleksibilitet og full funksjonalitet. Derfor er Uni Økonomi fortsatt best i test."

 - PC World 2015

 

PRØV VÅR DEMO

Regnskapsprogrammet som er best i test

Hvis du vil ha et regnskapsprogram som er enkelt, effektivt og funksjonelt, velger du Uni Økonomi. Vårt system er kåret til best i test seks år på rad av PC World. Det er fordi vi fokuserer på brukervennlighet og innovasjon, slik at du skal få den beste brukeropplevelsen og oppleve den gode arbeidsflyten.

Regnskapsprogrammet Uni Økonomi består av programmodulene Regnskap, Faktura, Lønn, Timeregistrering, Butikkdata, Nettbutikk, Abonnement og Contracting.

Disse modulene er selvstendige program som kan kjøpes og benyttes enkeltvis eller settes sammen til et større system alt etter din virksomhets behov.

 

Spar tid og penger

Vi tilbyr også en rekke tilleggsprodukter, tjenester og integrasjoner. Vi benytter ny teknologi og utvikler kontinuerlig. Regnskapsprogrammet har mange spesialtilpassede løsninger for ulike bransjer og oppgaver. Dette betyr at du kan få en totalløsning ut i fra dine behov, der informasjonen flyter fint mellom de ulike programmene. Det sparer deg for tid og penger.

 

Alltid oppdatert

I tillegg har vi Uni24, vårt nettbaserte regnskapsprogram som gir deg tilgang til viktige funksjoner og nøkkeltall fra økonomisystemet når som helst, hvor som helst. Økonomiske data flyter sømløst mellom regnskapsprogrammet Uni Økonomi og det nettbaserte regnskapssystemet Uni24. På denne måten er du alltid oppdatert.

 

“Vi hadde en klar ide om hvordan vi ville ha det,

og slik fikk vi det”

Castor Entreprenør

 

"Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Uni Micro, og kan trygt anbefale det til alle med behov for et komplett regnskapssystem."

Vangdal Regnskap

 

Les mer om hva våre kunder sier om oss her

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer