Meny

Bankkortbetaling

De fleste som handler på nettet, velger å betale med kort. Gjennom vår partner PayEx tilbyr vi kortbetalinger via verdens mest populære konto- og kredittkort.

 creditcard.jpeg

 

PayEx

Takket være det nettbaserte administrasjonsverktøyet til PayEx kan du enkelt håndtere og ha kontroll over transaksjonene. Med noen enkle knappetrykk søker du opp ordrer, tilbakebetaler gjennomførte transaksjoner og henter frem statistikk. Vi hjelper deg å sikre kjøpet via forbrukerens kortutsteder. Via 3D-Secure vil ansvaret ved eventuelle kortbedragerier ligge hos kortutstedende bank, i tråd med regelverket til det aktuelle kortselskapet. 3D-Secure er et samlingsnavn der ”Verified by VISA” og MasterCard ”SecureCode” inngår.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: