Spennende samarbeid for å gjøre norske bedrifter klimanøytrale

30.03.2023

Energi.AI leverer en teknologiplattform som skal sikre at bedrifter kan bli klimanøytrale. Selskapet har en datadreven strategi og bruker maskinlæring og kunstig intelligens for å gi konkrete anbefalinger til bedriftene.

«Energi.AI bruker internasjonale standarder for å beregne klimaavtrykk og bruker regnskapsdata for å forstå alle utslipp våre kunder har. Dette er banebrytende. Vi har sett på mange slike løsninger, men har ikke funnet noen som er så effektiv som Energi.AI», sier Kjartan Solvi


Les mer om saken på:

Presseomtale Shifter https://shifter.no/fintech/skal-levere-karbonregnskap-til-20000-bedriftskunder/254521

DNB-artikkel https://www.dnb.no/dnbnyheter/no/grunder/klimanoytrale-bedrifter-med-fullautomatiserte-karbonregnskap

SpareBank 1-artikkel https://www.sparebank1.no/nb/bank/om-oss/nyheter/fullautomatisert-karbonregnskap.html


Kom i gang med karbonregnskap:

Energi.ai er tilgjengelig fra Markedsplassen i ditt system


Se også

Girl Tech Fest i Haugesund

For en fest det ble! 3. november arrangerte vi Girl Tech Fest i Haugesund. Over 100 engasjerte tiåringer som fikk kode, designe og leke med teknologi en hel dag.

Bærekraft: Uni Micro deler erfaringer med å komme i gang med arbeidet

”Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe”

Bærekraftsarbeid - Hvor starter man? Hvordan prioriterer man? Hvem bør involveres internt og eksternt? Å komme i gang med bærekraftsarbeid, kan virke komplekst og uoversiktlig. Derfor vil vi forsøke å dele de viktigste erfaringene og læring vi har gjort. Og det trenger nemlig ikke være veldig komplekst å komme i gang. Første steg er en bevisstgjøring og en innsikt i hvilke områder bedriften kan bidra på, og starte der. Dette sikrer jo også at man har kunnskap nok for å sikre en konkurransedyktig forretningsmodell for fremtiden mtp å for eksempel beholde og få tak i kompetente ansatte, beholde og rekruttere kunder og samarbeidspartnere, vinne anbudskonkurranser, få tilgang til kapital, og rigge for å kunne rapportere i forhold til lovpålegg som vi forventer vil komme. 

Girl Tech Fest i Haugesund

For en fest det ble! 3. november arrangerte vi Girl Tech Fest i Haugesund. Over 100 engasjerte tiåringer som fikk kode, designe og leke med teknologi en hel dag.