Meny

AvtaleGiro

Gjør det enkelt for kundene dine å betale fakturaene fra deg

Tilby dine kunder å opprette AvtaleGiro med banken sin for betaling av fakturaer fra deg.

Du gjør avtale med bankene gjennom denne tjenesten om at du tilbyr AvtaleGiro. Neste gang kundene dine får faktura fra deg, får de samtidig tilbud om å inngå betalingsavtale med banken sin som gjelder fakturaene fra ditt firma.  Enkelt for kunden, lønnsomt for deg.

 

AvtalegGiro

 

 

For å ta Avtalegiro i bruk må to ting være på plass:

  • Man må aktivere systemparameter for Avtalegiro i Uni Økonomi
  • Betaler må inngå betalingsavtale med sin bank

 

Faste betalingsoppdrag

Til denne kan betaler knytte et antall faste betalingsoppdrag, ett for hver fast regning som ønskes tilknyttet Avtalegiro. For hver fast betalingsoppdrag kan betaler fastsette en øvre beløpsgrense pr betaling. Betaler vil fortløpende motta en fullstendig oversikt fra sin bank, Avtalegiro info, som viser nye, endrede og slettede faste betalingsoppdrag.


Mottakeravtale

Betalingsmottaker må opprette mottakeravtale med sin bankforbindelse. Denne avtalen sendes BBS for registrering. Etter registrering mottar betalingsmottaker og bank kopi av den registrerte avtalen. Mottakeravtale kan bare opprettes dersom det foreligger en gyldig avtale om OCR Giro på samme kontor.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer