Meny

Autofakt

Øk lønnsomheten og glem registrering av varer med autofakt 

Bedre kontroll og lønnsomhet på prosjekter

Autofakt er Elektroforeningens (EFO) elektroniske fakturaformat som gir deg full oversikt over alle priser, slik at du kan velge de billigste og vinne flere anbud/tilbud samt få bedre margin på jobbene du vinner. Sammen med vår Prosjektmodul og automatisk innlesing av varelinjer får du tidlig i prosjektet oversikt over de løpende kostnadene og hvordan prosjektet ligger ann.

 

Med Autofakt vil varelinjer automatisk komme inn til fakturering

Hent eller bestill varer hos grossist og få dem direkte inn på ordre/prosjekt. Varene er da klar til fakturering uten noen punching. Betalingen av fakturaen fra grossist går også direkte inn i systemet til godkjenning/betaling og bokføring. 

 

Valgrfrighet i automatikk

Bestem hvordan automatikken skal fungere. Velg når varelinjene kommer inn på ordre/prosjekt, enten direkte eller etter godkjenning av faktura. Du har naturligvis også muligheten til å velge og legge varene til lager isteden for til ordre/prosjekt.

 

Forenkler tilbud/anbud/estimater

Med autofakt får du muligheten til å laste ned prisene dere har hos de forskjellige grossistene og bruke dette i tilbudsprosessen mot din kunde.

 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: