Meny

Autofakt

Øk lønnsomheten og glem registrering av varer med autofakt 

Bedre kontroll og lønnsomhet på prosjekter

Autofakt er Elektroforeningens (EFO) elektroniske fakturaformat som gir deg full oversikt over alle priser, slik at du kan velge de billigste og vinne flere anbud/tilbud samt få bedre margin på jobbene du vinner. Sammen med vår Prosjektmodul og automatisk innlesing av varelinjer får du tidlig i prosjektet oversikt over de løpende kostnadene og hvordan prosjektet ligger ann.

 

Med Autofakt vil varelinjer automatisk komme inn til fakturering

Hent eller bestill varer hos grossist og få dem direkte inn på ordre/prosjekt. Varene er da klar til fakturering uten noen punching. Betalingen av fakturaen fra grossist går også direkte inn i systemet til godkjenning/betaling og bokføring. 

 

Valgrfrighet i automatikk

Bestem hvordan automatikken skal fungere. Velg når varelinjene kommer inn på ordre/prosjekt, enten direkte eller etter godkjenning av faktura. Du har naturligvis også muligheten til å velge og legge varene til lager isteden for til ordre/prosjekt.

 

Forenkler tilbud/anbud/estimater

Med autofakt får du muligheten til å laste ned prisene dere har hos de forskjellige grossistene og bruke dette i tilbudsprosessen mot din kunde.

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer