Meny

Ansattkort på web

Uni 24 Lønn  - Tilpasset A-ordningen

Ansattkortet på Web

I forbindelse med innføringen av A-ordningen, lanserer nå Uni Micro en helt ny tjeneste skreddersydd for å hjelpe våre regnskapskontor. Produktet er utviklet sammen med flere av våre regnskapskontor som har vært opptatt av å finne effektive rutiner både ved overgang til A-ordningen og for å vedlikeholde ansattregisteret.

Med Uni 24 Lønn får kundene tilgang til sine ansatte på Web. Kundene deres kan selv opprette nye ansatte, endre på opplysninger og fylle ut feltene som er påkrevd etter overgangen til A-ordningen.

 

ansattkortet_700.jpg

 

Kravet til at opplysninger på ansattkortet er oppdatert til enhver tid blir strengere ved innføring av A-ordningen . Dette gjør at det vil kunne bli ressurskrevende å manuelt oppdatere og følge opp den enkelte kunde. Ved å benytte Uni24 Lønn flyttes ansvaret for oppdatering av opplysninger til de som har best oversikt og kjenner endringene best.

For å hjelpe både regnskapskontoret og kundene å holde kontroll, kommer modulen med en egen oversikt som viser hvilke ansatte som er riktig utfylt i henhold til kravene som følger av A-ordningen.

 

koder.jpg

Priser:

29,- mnd pr klient  

 

For å bestille, fyll ut skjema under eller ring oss på tlf. 55 38 77 77

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer