Meny

Ansattkort på Web

I forbindelse med innføringen av A-ordningen, har vi utviklet en helt ny tjeneste som er skreddersydd for å hjelpe våre regnskapskontor.

Utviklet sammen med regnskapskontor

Produktet er utviklet sammen med flere av våre regnskapskontor som har vært opptatt av å finne effektive rutiner både ved overgang til A-ordningen og for å vedlikeholde ansattregisteret. Med Uni 24 Lønn får regnskapskontorets kunder tilgang til sine ansatte på Web. Der kan de kan selv opprette nye ansatte, endre på opplysninger og fylle ut feltene som er påkrevd etter overgangen til A-ordningen.

 

ansatt

 

Effektivt og tidsbesparende

Kravet til at opplysninger på ansattkortet er oppdatert til enhver tid ble strengere ved innføringen av A-ordningen. Å manuelt oppdatere og følge opp den enkelte kunde ville blitt tidskrevende. Ved å benytte Uni24 Lønn flyttes ansvaret for oppdatering av opplysninger til de som har best oversikt og kjenner endringene best. 

 

Full oversikt

For å hjelpe både regnskapskontoret og kundene å holde kontroll, kommer modulen med en egen oversikt som viser hvilke ansatte som er riktig utfylt i henhold til kravene som følger av A-ordningen.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: