Meny

Ansattkort på Web

I forbindelse med innføringen av A-ordningen, har vi utviklet en helt ny tjeneste som er skreddersydd for å hjelpe våre regnskapskontor.

Utviklet sammen med regnskapskontor

Produktet er utviklet sammen med flere av våre regnskapskontor som har vært opptatt av å finne effektive rutiner både ved overgang til A-ordningen og for å vedlikeholde ansattregisteret. Med Uni 24 Lønn får regnskapskontorets kunder tilgang til sine ansatte på Web. Der kan de kan selv opprette nye ansatte, endre på opplysninger og fylle ut feltene som er påkrevd etter overgangen til A-ordningen.

 

ansatt

 

Effektivt og tidsbesparende

Kravet til at opplysninger på ansattkortet er oppdatert til enhver tid ble strengere ved innføringen av A-ordningen. Å manuelt oppdatere og følge opp den enkelte kunde ville blitt tidskrevende. Ved å benytte Uni24 Lønn flyttes ansvaret for oppdatering av opplysninger til de som har best oversikt og kjenner endringene best. 

 

Full oversikt

For å hjelpe både regnskapskontoret og kundene å holde kontroll, kommer modulen med en egen oversikt som viser hvilke ansatte som er riktig utfylt i henhold til kravene som følger av A-ordningen.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer