Meny

Uni Economy fremtidens økonomisystem i skyen

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Aldri før har den teknologiske utviklingen gått så raskt og endringer kommet så fort. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Hemmeligheten ligger i flyten

Sømløst samarbeid

Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder. Systemet støtter dialog helt ned på bilags- og ordrenivå. Historikken vil da kunne lagres for senere bruk.

Trygghet og innovasjon

Trygghet og innovasjon

I denne 100% skybaserte løsningen, har vi samlet alt av erfaring gjennom 30 år, kombinert med helt ny teknologi og frukten av arbeidet til et lag av kompetente og innovative utviklere og fagfolk.

Brukervennlig

Brukervennlig

Bruk mobilen til å samle data. Ansatte kan f.eks. bruke mobilen til å dokumentere reiseutlegg. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

Alt i skyen

Alt i skyen

Et 100% nettbasert system gjør installasjon og dyre serverparker overflødige. Alt du trenger er en nettleser og Internett. Vi oppbevarer og sikrer dine data.

Automatiserte prosesser

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av jobber i alt fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt. 

Åpent, tilgjengelig og fleksibelt API

Åpent, tilgjengelig og fleksibelt API

Gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Hva sier kundene om oss

Moduler

Effektiv bilagsføring i skyen, med fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.

Oppretting av tilbud, overføring til ordre og utsending av faktura har aldri vært enklere. Følg opp med purring og inkasso, på ubetalte faktura.

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprette nye ansatte, generere a-melding, sende inn og hente tilbakemelding.

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprette stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overføre timer direkte til lønn og ordre.

Kurs & Webinar

Enten du er ny bruker, eller du har vært i gang med Uni Economy en stund, så har vi kurs og webinar som passer for deg. Våre eksperter viser deg vei gjennom Regnskap, Salg, Lønn og Time. Meld deg på i dag!

PÅMELDING

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer