Meny

Uni Hjemmeside

Nettsiden bør være en viktig del av din markedsstrategi. For de aller fleste bedrifter er det flere som besøker ditt nettsted, enn som leser annet markedsmateriell.

unihjemmeside-sept2014.png

 

Total nettsideløsning

Å bruke nettstedet aktivt for å få relevant trafikk og ikke minst få respons, blir stadig viktigere for både små og store bedrifter. Derfor anbefaler vi en total nettsideløsning som inneholder mer en bare den tekniske leveransen.


Et selgende nettsted handler lite om teknologi og mye om visuell kommunikasjon

For oss handler det om at vi i samarbeid med våre kunder avdekker målgruppe og konkurrenter. På den måten kan vi sammen finne design og presentere informasjon på en visuell måte som bidrar til å gjøre våre kunder synlig i sitt marked.

 

Når den visuelle profilen er på plass er fokuset å presentere innholdet på nettsidene slik at de besøkende foretar en ønsket handlig. Det kan være å fylle ut et skjema, se på prisene, eller ta opp telefonen og ringe din bedrift.

 

For at nettsiden skal bli en viktig del av din markedsstrategi, må det settes noen mål for nettsiden og i tillegg lages rutiner for evaluering og oppfølging av måleparametre. Dette kan vi hjelpe til med å tilrettelegge.

 

I tillegg til mål, design og utforming er det selvfølgelig en forutsetning at bedriften selv blir satt i stand til å videreutvikle sin hjemmeside. Dette vektlegges når vi lager struktur og navigasjon, slik at man i opplæringen kan oppdatere og legge til innhold selv. 

 


"Uni Micro Web har med enkle råd og stadig ny funksjonalitet klart å øke trafikken til min side.
Upåklagelig support og innstilling til det å drive service."

Torstein - www.sunvita.no 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no