Meny

Nettbutikk

Uansett om du skal starte nettbutikk eller allerede driver en, er det viktigste du gjør overfor kundene dine å ta hensyn til brukervennlighet - så mange som 88 prosent av alle transaksjoner på nettet avbrytes. Nettbutikkløsningen din må også ha god integrasjon med økonomisystemet, slik at du slipper å jobbe dobbelt. Uni Nettbutikk gjør begge deler på én gang, og hjelper deg til suksess i verdens største handlegate.

 

"Samspillet mellom fakturaprogram og nettbutikk er helt genial. Det er enkelt å lære seg systemet, og automatikken sørger for at man slipper dobbeltarbeid."

Tove Berg - Innehaver - www.moolo.no

 

Stadig flere privatpersoner ønsker å starte nettbutikk, og mange bedrifter får spørsmål om hvorfor de ikke selger varene sine på nettet. I en hektisk hverdag har vi ofte ikke tid til å dra på butikken, og vi vil handle når det passer oss, hvor det passer oss - og gjerne til en pris som passer oss. Når du har fått Uni Nettbutikk på plass kan du tilby kundene dine alt dette.

 

Design nettbutikken din selv

Uni Nettbutikk er en ferdig løsning du kan skreddersy etter dine behov. For at det skal bli enkelt for deg å komme i gang får du tilgang til en rekke opplæringsvideoer som tar deg gjennom hele prosessen fra innkjøp, via salg, til fakturering og regnskap.

Når du skal ha nettbutikk må den ha et godt visuelt inntrykk. Uni Nettbutikk har mange designmaler og farger du kan tilpasse slik at butikken din får den “fasaden” du vil den skal ha. Et lekkert design gir deg dessuten mersalg og hjelper deg å bygge merkevaren din.

Mer enn 400 kunder bruker Uni Nettbutikk i dag. Løsningen er driftssikker og gjennomtestet med høy oppetid, noe som gjør at kundene dine kan stole på deg.

 

Enkel, trygg og norsk nettbutikkløsning

Uni Nettbutikk er integrert med Uni Økonomi. Alt du gjør synkroniseres på nettet, slik at butikken og regnskapet alltid er oppdatert. Programmene har i tillegg felles varelager og kundekort med både Uni Faktura og Uni Butikkdata.

 

Uni Nettbutikk styres fra Uni Faktura, og alle varer, priser, bilder, dokumenter og varebeskrivelser som er tilgjengelig her kan enkelt bli gjort tilgjengelig i nettbutikken din. Bestillinger som blir foretatt og varer som blir kjøpt vises automatisk i økonomisystemet ditt som en ordre. Med et felles kunde- og rabattregister får du full kontroll på et profesjonelt produkt med et enkelt brukergrensesnitt kundene dine vil sette stor pris på. Og når kundene setter pris på løsningen din handler de mer.

 

At alle programmene jobber sømløst sammen sikrer deg god arbeidsflyt. Det betyr at du kan ta deg av kundene dine som får kjøpt varene sine med sikre betalingsløsninger i nettbutikken din, samtidig som ordrene automatisk blir overført til Uni Faktura for videre behandling.

 

Det skal være enkelt, trygt og lønnsomt å starte og drive butikk på nettet - med Uni Nettbutikk er du alltid tilgjengelig, og du posisjonerer deg for fremtidens netthandel allerede i dag.

 

Med Uni Nettbutikk får du

  • En brukervennlig nettbutikk
  • Full integrasjon med Uni Økonomi
  • Mal-design eller velge ditt eget design (skreddersøm)
  • Sikre betalingsløsninger
  • Gode opplæringsvideoer
  • Over 400 “kolleger” som også bruker Uni Nettbutikk

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no